NBA transferi - Spremite se za novu eksploziju!

Vestbruk odlazi iz Oklahome pre početka sezone! Šta li će ostati od Tandera do kraja leta?

Košarka 15.07.2016 | 13:15
NBA transferi - Spremite se za novu eksploziju!
Zemaljska kugla zadrhtala je onog dana kada je Kevin Durant odlučio da ne produži ugovor sa Oklahomom i sklopi jedan od najjačih trilinga današnjice zajedno sa Stefom Karijem i Klej Tompsonom, a sada se ljubitelji košarke spremaju za naredno veliko čudo na NBA transfer pijaci. 

Prema pisanju dobro upućenog novinara američkog Bličer Riporta, Pera Hauard Beka, poslednjih dana postavljaju se temelji za veliki transfer Rasela Vestbruka! I to najverovatnije u Boston, koji se najviše dovodi u vezu sa atletskim čudovištem iz Tandera. 

Kolumnista je naveo da se Oklahoma polako miri sa činjenicom da će da izgubiVestbruka, ali u ovakvoj odluci vidi potencijalni dobitak u vidu nove krvi u klubu. U Oklahomi navodno ne žele da im se dogodi scenario kao sa Durantom ovog leta, gde će izgubiti najvažnijeg igrača bez pojačanja zauzvrat, pa će od Bostona pokušati da izvuče maksimum i tako bar delom nadoknadi veliki gubitak koji se sprema. 

Prema pojedinim informacijama, transfer bi trebalo da se završi do početka nove sezone, jer u Oklahomi ne žele da čekaju narednu godinu. 

Samo, šta će ostati od Tandera u narednoj sezoni? Istina, doveden je Viktor Oladipo iz Orlanda, tu je i talentovani Domantas Sabonis, ali ako Oklahoma zaitsa ostane i bezVestbruka, u vodu padaju svi snovi o tituli.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar