Video: Užasan skandal bivše NBA zvijezde...!

Lamar Odom mrtav pijan napravio incident zbog kog je izbačen iz aviona!

Košarka 18.07.2016 | 09:45
Video: Užasan skandal bivše NBA zvijezde...!
Bivši igrač LA Lejkersa Odom već neko vreme bije bitku sa zavisnošću od alkohola, a prošle godine jedva je izvukao živu glavu nakon što se predozirao pilulama i pićem na jednomranču sa prostitutkama.

Bivši košarkaš, koji tvrdi da je trezan, napravio je incident na letu iz Los Anđelesa za Njujork, najpre u delu za ukrcavanje, a zatim i u samom avionu.

Očevici su ispričali da je Odom u aerodromskom salonu kompanije Delta najpre ispijao viski i pivo, i već tu počeo da maltretira ostale putnike. Kada su se ukrcali u avion, ispovraćao se pred svima!

Lamar, bivši suprug rijaliti zvezde Kloi Kardašijan, onda je ustao i pokušao da ode do toaleta, ali je bio toliko pijan da je, kako prenosi "TMZ", koristio glave ostalih putnika koji su sedeli kao oslonac na putu između sedišta.

Košarkaša su stjuardi izveli, njegov prtljag je skinut sa aviona, ali se pojavio posle 15 minuta i opet seo na svoje sedište. Ostali putnici, kojima je već svega bilo preko glave, zatražili su da bude definitivno udaljen sa leta, i to se i dogodilo.

Nije poznato gde je Odom završio, ali je zbog njega let za Njujork kasnio skoro sat vremena.

"TMZ" ima i video incidenta, ali vas upozoravamo da se na njemu vidi sve što smo vam ispričali u tekstu. Ako ste gadljivi, bolje ne gledajte.Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar