Svi detalji svadbe o kojoj bruji cijeli svijet

Svadba Ane Ivanovića i Bastijana Švajnštajgera jedna je od vodećih tema svetskih medija. Spektakl je počeo još juče, kada su mladenci stigli u Veneciju.

Svijet 12.07.2016 | 21:20
Svi detalji svadbe o kojoj bruji cijeli svijet
Njihove fotografije na gondoli, nonšalantni Švajni i lepa Ana bile su ispraćene kao da je reč o fotografijama sa venčanja.



Odmah po dolasku u Veneciju, sa porodicom i  prijateljima par se uputio ka luksuznom hotelu „Aman Kanal grande“, gde su i Amal i Džordž Kluni 2014. organizovali svoju svadbu.



O glamuru ovog hotela govore njegovih sedam zvezdica i 4.950 evra koliko treba izdvojiti za noć u njemu.



Hotel je od juče blokiran, a u pristup njemu imaju samo Anine i Švajnijeve zvanice.  

Medijima nije promako ni dolazak gostiju iz Minhena u Veneciju, a među njima je bio i skijaš Feliks Nojrojter.



Nevesta je blistala u dugoj jednostavnoj haljini, dok je Bastijan nosio elegantno odelo i izgledom podsetio na pravog srpskog mladoženju.



Pored mladenaca, venčanje je veliko uzbuđenje donelo njihovim porodicama. Anina mama je ponela haljinu šarenog dezena koja je krojem podsećala na haljinu njene ćerke. 



Pozvani su na venčanje naravno i prijatelji,  a među njima je i nemački reprezentativac Tomas Miler i bivši predsednik minhenskog Bajerna Uli Henes koji su u Veneciju došli privatnim avionima. Svadba o kojoj pišu svetski mediji košta milion evra. 



Danas je objavljeno građansko venčanje, dok je za sutra zakazano venčanje u crkvi. I ono će se pratiti sa velikom pažnjom, a goste će na svadbenom veselju zabaljati i Nina Badrić.



Izvor: Blic
Foto: copyright profimedia.rs/Splash News

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

e previše malo

12.07.2016 19:31

Daj bre ljudi kakav pravi srpski mladoženje ne može nikad hitlerovac biti ko srbin nemojte da nas mešate sa fašistima...

ODGOVORITE
Name

Nedjo2

12.07.2016 19:40

AAAA svi bi isli radit kod fasista ne mogu vjerovat da jos ima toliko mrznje i zlobe pa nikad necemo ici naprijed sa ovakvim e dosta te bilo. Idi ko kim yonn gula tamo je super.

Name

Bosanac

12.07.2016 19:47

Sutra bi ti istome fašisti g... dao za 10 eura, samo ne možeš, nisi dovoljno školovan ni za to...

Name

Josip

12.07.2016 20:22

Pametna cura zna sta ce, nece nekog balkanca za muza

ODGOVORITE
Name

Samopoštovanje

13.07.2016 05:03

E moj Josipe... mi "Balkanci" stalno sami sebe niposaštavamo, prodajemo ispod cijene, vjerujemo onima koji su nas (opet) pokorili da smo divljaci, zaostali, primitivni. Istorija pokazuje da to nije tako... ali tek sam ustao a i nemam volje da se stalno ponavljam.

Name

Edo,Slatina-Tuzla

13.07.2016 05:30

Neka im je sretno u budućem zajedničkom životu ! Mladi , lijepi ( posebno ona ) , uspješni ( posebno on ) , "miješaju " krv djeca će biti zdravija i ljepša i šta dodati ! Ništa , a on što je Nijemac pa šta , barem nije " balkanski mačo muž " gdje većina u najmanju ruku ne poštuje žene !!

Name

sta reci

13.07.2016 04:16

On u cetvrtoj fotografiji odozgo (gdje se kao drze za ruke) pored nje, izgleda kao klovan.

ODGOVORITE
Name

jovo

13.07.2016 04:18

Ma bruji sigurno haha.Daj oladite malo za boga miloga.

ODGOVORITE