LŠ: Zvezda nije registrovala Moučea, Orlandića...!

Pročitajte spisak licenciranih igrača Crvene zvezde za prvi meč na Malti.

Fudbal 10.07.2016 | 14:30
LŠ: Zvezda nije registrovala Moučea, Orlandića...!
Crvena zvezda kreće u evropske kvalifikacije, a predstavljen je i spisak igrača na koje računa Miodrag Božović.

Crveno-beli su registrovali 22 igrača za drugo kolo Lige šampiona protiv Valete, a tu su još i osmorica fudbalera koji su stavljeni na "B" listu na koju se obično stavljaju mladi fudbaleri koji su ponikli u omladinskoj školi kluba.

Uočljivo je da je za ovaj prvi spisak izostavljeno poslednje pojačanje Crvene zvezde Pablo Mouče koji je na predstavljanju kazao da nije u najboljoj formi i da će mu biti potrebno neko vreme. Takođe, na spisku su sva ostala pojačanja osim Vanje Vučićevića: Adam Mičel, Stefan Milošević, Tomas Fibel, Džon Ruiz, Gelor Kanga, Andrija Luković i Marko Poletanović.

Na spisku nema Petra Orlandića i Davida Babunskog koji su imali odlične pripreme.

Većina fudbalera Zvezde nema iskustvo igranja u evropskim mečevima, a najviše su odigrali Aleksandar Luković (32) i Luis Ibanjez (41). "Treći" je Marko Poletanović sa 13 mečeva.

Prvu utakmicu Zvezda će igrati u gostima 12. jula, a revanš je nedelju dana kasnije u Beogradu.

Pogledajte spisak:

GOLMANI: Damir Kahriman, Nemanja Supić

ODBRANA: Marko Petković, Aleksandar Luković, Adam Mičel, Miloš Cvetković, Stefan Milošević, Zoran Rendulić, Luis IBanjez, Tomas Fibel.

SREDINA: Džon Ruiz, Damijen le Talek, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Plavšić, Mičel Donald, Andrija Luković, Daniel Avramovski, Marko Poletanović.

NAPAD: Slavoljub Srnić, Ugo Vijeira, Predrag Sikimić.

B LISTA:

Aleksandar Stanković, Jovan Vićić, Miloš Stojanović, Nikola Jovanović, Lazar Tufegdžić, Luka Adžić, Mihailo Ristić, Dejan Joveljić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar