Odličan posao Intera: Za dva otpatka 18.000.000 evra!

Vrlo dobra prodaja Nerazura, koji su već krenuli u poteru za talentovanim Argentincem Hulijanom Iljanesom!

Fudbal 09.07.2016 | 22:00
Odličan posao Intera: Za dva otpatka 18.000.000 evra!
Inter je prilično skromno ušao u prelazni rok, ali bi to možda mogao da promeni značajan finansijski impuls koji bi Nerazuri mogli da dobiju u narednih nekoliko dana od prodaje dvojice igrača. Zapravo, može se reći da će ovo biti fenomenalan posao Nerazura, jer će velikan iz Milana za prodaju dvojice igrača koji nisu u prvom planuRoberta Mančinija inkasirati - 18.000.000 evra. U pitanju su Žuan Žesus i Davide Santon, koji će uskoro obući dresove novih klubova.

Brazilac je dugo bio želja Rome, a čini se da su čelnici Vučice konačno uspeli da postignu dogovor sa Interom oko njegove prodaje. Prvobitno se pominjala cifra od 9.000.000 evra, ali s obzirom da će Santon biti plaćen od strane Sanderlenda za sumu od oko 5.000.000 evra, obeštećenje za Žesusa bi moglo da bude i nešto veće.

Kako javlja Skaj Italija, Nerazuri će krenuti u poteru za supertalentovanog defanzivaca argentinskog drugoligaša Instituta Kordobe, Hulijana Iljanesa (19), koji bi za razliku od dvojice pomenutih igrača predstavljao ozbiljan zalog za budućnost.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar