Pablo Muče je od danas Zvezdin!

Argentinski napadač stiže u Beograd preko Rima.

Fudbal 07.07.2016 | 09:30
Pablo Muče je od danas Zvezdin!
Pablo Muče je krenuo put Beograda i stiže u četvrtak. Pravo sa aerodroma Nikola Tesla doći će na stadion Rajko Mitić, gde ga čekaju lekarski pregledi i potpis ugovora sa Crvenom zvezdom.

Argentinski napadač, barem na papiru, biće najveće pojačanje crveno-belih ovog leta. Prošao je kroz sve mlađe selekcije, a pet puta je nastupao za A reprezentaciju Argentine, za koju je postigao dva gola.

Muče ima 28 godina i ponikao je u Estudijantesu, ali je najveći deo karijere (od 2006. do 2012) proveo u Boki juniors, za koju je odigrao više od 120 ligaških utakmica.

Njegova pozicija nije klasičan centarfor, mada se očekuje da u Zvezdi ima najistureniju ulogu. Dolazak u Srbiju biće mu drugi put da nastupa u Evropi, pošto je od 2012. do 2014. nastupao za turski Kajzeri. Zatim je prešao u Palmeiras, a u Zvezdu stiže sa pozajmice Lanusu, sa kojim je osvojio titulu u Argentini.

U Beograd stiže na jednogodišnju pozajmicu, a posle njega očekuje se da crveno-beli dres zaduži i štoper Milan Mitrović, koji se najavljuje već nedeljama, ali je turski Mersin "zatezao" oko raskida ugovora...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar