Građani lubenicama gađali komunalce!

Ispred ulaza u zgradu Komunalne policije u Beogradu, nalazi se veliki broj smrskanih lubenica.

Srbija 01.07.2016 | 15:00
Građani lubenicama gađali komunalce!
Prema nezvaničnim informacijama, građani su besni na policiju zbog prodavca koji je preminuo na Vidikovcu posle rasprave sa komunalcima, pa su odlučili da ga na ovaj način "osvete".

Zgrada u Makenzijevoj zasuta je danas lubenicama.

Idem do kraja, sve ću da ih gonim zbog smrti mog muža - rekla je za Kurir ranije Ljiljana, supruga Vladimira Marinkovića (55), prodavca lubenica na Vidikovcu, koji je u sredu preminuo nakon rasprave s komunalnim policajcem G. B.

Očajna žena kaže da je njen muž već duže vreme bio na meti tog komunalnog policajca i da je i ovog puta očekivao da plati kaznu.

- Rekao mu je da je imao dva infarkta i da ga ne napadaju, ali je jedan od komunalaca čak rekao: „Dobićeš i treći“. I to se i dogodilo. Moj muž je pao kao pokošen i umro. Pitala sam tad policajce da li su sad zadovoljni. Zato sam rešena da isteram pravdu do kraja, tužiću komunalnu policiju, oni su krivi za ovu tragediju - priča kroz suze Ljiljana.

Drama na pijaci

Prema rečima očevidaca, rasprava između Marinkovića, koji 15 godina radi na pijaci na Vidikovcu, i komunalnog policajca nastala zbog toga što je kavez s lubenicama bio oko 20 centimetra van pijačne kapije.

- Tražio je Vladi ličnu kartu, ali on nije hteo da mu je da jer je znao šta sledi. Taj Vlada je prošle godine morao da plati više od milion dinara kazne da bi mogao da registruje kombi. Više od pola tih kazni napisao mu je upravo taj komunalni policajac - kaže očevidac.

Izvor: Kurir

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Lucky

01.07.2016 17:32

Svaka čast građani. Trebali ste još lubenica istresti tim komunlanim seljačinama.

ODGOVORITE
Name

Hm

01.07.2016 18:04

Koje sve dubre moze da radi u drzavnoj upravi.

ODGOVORITE
Name

Slaviša

01.07.2016 19:31

Ovakvi protesti moraju da budu sve učestaliji i češći.Sve dok Nikola Ristić ne podnese ostavku da se blokira put i masovniji protesti.

ODGOVORITE
Name

Bn-Bg

01.07.2016 22:03

Građani su bijesni jer su im đedovima i babama, smanjene penzije pa nemaju od koga da se grebu. Fukaru koja je pobacala lubenice pohvatat i natjerat da OLIŽU šta su napravili.

ODGOVORITE