Bez struje oko 8.000 potrošača u Bijeljini

U Semberiji će danas oko 8.000 potrošača ostati bez električne energije zbog redovnog godišnjeg remonta, rekao je Srni portparol Zavisnog elektrodistributivnog preduzeća /ZEDP/ "Elektro-Bijeljina" Slobodan Đalamić.

Republika Srpska 26.06.2016 | 09:50
Bez struje oko 8.000 potrošača u Bijeljini
Bez električne energije ostaće korisnici trafo-stanice "Bijeljina četiri" od 8.00 do 15.00 časova koji se napajaju sa dalekovoda "Raskršće", "Gvozdevići", "Višnjićeva", "Pučile" i "Patkovača", kao i kupci u naseljenim mjestima Golo Brdo, Patkovača i Pučile.

Prema Đalamićevim riječima, danas će radnici ovog preduzeća, u istom terminu, raditi remont 10-kilovoltnih dalekovoda "Hase" i "Donji Zagoni", zbog čega će bez električne energije biti potrošači u naseljenim mjestima Donji Zagoni, Kovačići, Brijesnica i u jednom dijelu Hasa.

"Zbog remonta postrojenja `Elektroprenosa BiH` i ZEDP `Elektro-Bijeljina`, u nedjelju će od 8.00 do 16.00 časova biti bez struje i kupci koji se električnom energijom snabdijevaju sa dalekovoda `Ciglana`, `Janja Stara` i `Ekonomija`", rekao je Slobodan Đalamić. 

Izvor: SRNA

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

narod

26.06.2016 12:41

predlog prihvacen. bolje da struje nema nego da nas struja udara... lijepo da elektro privreda vodi racuna o musterijama...

ODGOVORITE