Tornado protutnjao kroz Beograd

Posle kraćeg zatišija od nekih 15 minuta, Beograd se ponovo našao pod udarom jakih padavina, a zabeležen je čak i tornado na obodu grada.

Srbija 20.06.2016 | 21:08
Tornado protutnjao kroz Beograd
Grad veličine loptice ponovo pada povremeno jačim, a zatim i slabijim intenzitetom. Takođe grad je praćen jakim pljuskom i grmljavinom po obodnim delovima grada,a pijavica se pojavila nedaleko od Beogradu, na putu prema Pančevu.

Ovo je pijavica snimljena kod Pančeva
Građani koji su primetili pijavicu su se uspaničili, a tamo je snimljen i grad veličine loptice.Čitaoci javljaju da problerma sa vodom ima u svim delovima, a ledene kugle veličine teniske loptice već su napravile određene štetu na parkiranim vozilima."Situacija nimalo nije naivna, ovako nešto po prvi put vidim i ovakve loptice od grada na haubama su napravile poprilična udubljenja", kaže jedan od slučajnih prolaznika, piše Kurir.Podsetimo, jako nevreme praćeno pljuskom i gradom zahvatilo je Beograd nešto posle 16.30 časova. Nevreme je počelo prvo jakim pljuskom, az atim se i pojavio grad, koji je padao punih 15 minuta bez prestanka, čas jačim čas, slabijim intenzitetom.

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

JA

20.06.2016 21:48

MISLIO VRELO KAMENJE.

ODGOVORITE
Name

os

20.06.2016 22:29

Kako to spasioc Srbije nije sprijecio?

ODGOVORITE