Grbić nakon sjajnih pobjeda u SL: Nema brige ako, ovako nastavimo!

Selektor odbojkaša Srbije Nikola Grbić bio je veoma zadovoljan posle prvog vikenda Svetske lige.

Ostali sportovi 20.06.2016 | 19:15
Grbić nakon sjajnih pobjeda u SL: Nema brige ako, ovako nastavimo!
Njegovi izabranici ostvarili su pobede nad Rusijom, Bugarskom i Poljskom i bez izgubljenog seta lideri su Grupe I.

Od četvrtka takmičenje se nastavlja u Beograda, kada će u dvorani „Aleksandar Nikolić“ gostovati Brazil, Iran i Bugarska.

„Drago mi je što se ponavljam iz dana u dan, momci su od prvog poena ušli maksimalno koncentrisani, to je nešto što nam mnogo treba, nedostajao nam je kontinuitet dobrih igara. Nadam se da je ovo prvi korak ka postizanju tog cilja. Čini mi se da se angažovanost primećuje na svakom poenu u svakom setu, nebitno u kom sastavu igramo, koliki je rezultat i ko je protivnik, kada smo mi ovakvi kakvi jesmo, ne bojim se za krajnji rezultat“, rekao je Grbić.

On je istakao da nema mnogo vremena za odmor.

„Zadovoljan sam kako su momci izneli ovaj vikend protiv teških protivnika. Ostaje da nastavimo u istom ritmu, da probamo da odmorimo jedan dan, pa da se od utorka vratimo u isti ritam“, rekao je Grbič koji je ponovo šansu pružio velikom broju igrača.

„Neki igrači su promenili pozicije, neki su prvi put ušlli u igru. Ja od prvog dana od njih tražim da uvek budu spremni, da daju makar i jedan poen. Jer mi smo ekipa i svaka pomoć sa klupe uvek je dobrodošla. Mislim da su momci odradili fenomenalan posao i veoma sam zadovoljan“, rekao je Grbić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar