Murinjova bomba zove se - Mesi!

Uprava Junajteda dva puta u kratkom vremenskom periodu opipavala puls argentinskog fudbalera koji je besan zbog navodne medijske hajke.

Fudbal 19.06.2016 | 20:30
Murinjova bomba zove se - Mesi!
Žoze Murinjo počeo je da sklapa kockice u Mančester Junajtedu. Polako pravi liste pojačanja, a kako prenosi Dejli Mejl, portugalski stručnjak spremio je iznenađenje koje ako se realizuje može da napravi tektonski poremećaj u evropskom fudbalu.

Naime, uprava Mančester Junajteda navodno je u poslednje dve nedelje dva puta kontaktirala menadžere Lionela Mesija kako bi videla da li i kolika je mogućnost transfera na Old Traford.

Taj transfer finansijski bi svakako predstavlja rekord u svetskom fudbalu koji u ovom trenutku drži Velšanin Geret Bejl čiji prelazak iz Totenhema je Real pre tri godine morao da plati gotovo 100.000.000 evra.

Mesijev ugovor sa Barselonom ističe u junu 2018. godine, a iz njegovog menadžerskog tima već su nagovestili da će Argentinac zahtevati od kluba neke garancije kako bi produžio saradnju.

Problem za Junajted u ovom trenutku mogla bi da predstavlja činjenica da se Crveni đavoli nisu izborili za mesto u Ligi šampiona sledeće sezone.

Dejli Mejl se poziva i na izvor blizak Argentincu koji tvrdi da je Mesi ljut i povređen zbog, kako smatra, medijske hajke koja se u Španiji vodi protiv njega u slučaju utaje poreza.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar