Čitav Pariz je u Noletovim bilbordima, a poruka - da zaplačeš od ponosa...!

"Danas smo svi NOVAK!" Ovo je početak poruke na velikim bilbordima koji su postavljeni širom Pariza, a čiji je glavni junak najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Tenis 11.06.2016 | 10:15
Čitav Pariz je u Noletovim bilbordima, a poruka - da zaplačeš od ponosa...!

Mnogo se puta spekulisalo o tome kako Francuzi ne vole Noleta, a njihova publika ne ume da mu da podršku kakvu ovaj majstor belog sporta zaslužuje.

Međutim, sve te priče mogu odmah u vodu, jer je gest kojim su Đokoviću odali počast u prestonici Francuske - nezapamćeno lep.

Nakon maestralnog osvajanja jedinog grend slem trofeja koji je falio Novakovoj kolekciji, širom Pariza su osvanuli bilbordi sa slikom našeg tenisera i dirljivom porukom.

"Danas smo svi NOVAK. Mi volimo to što radiš i divimo se načinu na koji to radiš. Niko nije toliko vredno radio da osvoji grend slem kao ti. Čestitamo, Nole!"

A da stvar bude još zanimljivija, sama reč "čestitamo" je, osim na francuskom, napisana i na JAPANSKOM jeziku (iza bilborda inače stoji japanska kompanija "Uniklo"). Zvuči kao da je simbolično na ovaj način Đokovićevom radu i naporima data dodatna težina - ona koja se poslovično pripisuje upravo Japancima.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar