Prva ljubav! Zašto kćerka američkog tenisera najviše voli baš Noleta?!

Novaku Đoković rođendan je nedavno ulepšala Mikaela Brajan, ćerka čuvenog dubl tenisera Boba. Devojčica nije osvojila samo njegovo srce, već i svih ljubitelja tenisa.

Tenis 04.06.2016 | 20:15
Prva ljubav! Zašto kćerka američkog tenisera najviše voli baš Noleta?!

Jedna od originalnijih stvari u svetu tenisa kada su u pitanju društvene mreže, jeste odluka porodice Brajan da ovekoveči druženje ćerkice sa velikanima tenisa, Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom, Rodžerom Federerom...

Kada odraste, imaće šta da vidi, kako je "ćaskala" sa legendama, ko ju je nervirao, koga je obožavala, a najviše je obožavala Novaka, kome je otpevala i rođendansku pesmu.

"Svaki put kada je Novak vidi, bude veoma zabavno. Kaže joj: Mikaela, moja mala drugarice, šta se radi? Onda je zagrli. Ako mu ne odgovori kako očekuje, onda samo odmahne rukom u stilu, 'u redu, zar si me već zaboravila', razočara se", rekla je CNN supruga Boba Brajana Mišel.

I zaista, najviše ima zajedničkih trenutaka sa Novakom, koga i Bob veoma ceni.

"Sve to sa Tviterom je delo moje supruge, njena je ideja. Napravila je nalog i pre nego što se Mikaela rodila, nisam ni imao pojma. A kada se rodila, sve je odjeknulo posle fotografije sa Rafom. To je lepo, lepo je kada sportisti ostaju u vezi sa fanovima, kada promovišu sport na ovako simpatičan način. Svaki put u aprilu mi i Novak pošalje direktnu poruku na Tviteru za rođendan, tako ostajemo povezani. Zato sam i prihvatio sve ovo sa ćerkom, to je način da ostanem kreativan i aktivan. Dosadne su slike sa reketom", rekao je Bob pre nekoliko godina povodom druženja sa Novakom i internet senzacije Mikaele. Na Noletu je da pokuša da je još jednom obraduje, ovaj put u Parizu.

Uostalom, već mu je odavno dala recept kako da sruši "kralja šljake" Rafaela Nadala - samo mu sruši flašice sa vodom!

 

Komentari / 0

Ostavite komentar