Video: Englezi doleteli samo zbog njega i dobili – OVO!

Od Monalizinog nije viđen mističniji osmeh. Engleski novinari doleteli su u kamp švedske reprezentacije samo da bi dobili jedan odgovor, a dobili su...

Fudbal 27.05.2016 | 08:40
Video: Englezi doleteli samo zbog njega i dobili – OVO!

Desetine novinara engleskih redakcija doletelo je iz Londona u Stokholm i sačekalo dolazak Zlatana Ibrahimovića u tabor reprezentacije Švedske, samo da bi dobilo jedan odgovor.

Dobili su osmeh jednako nedokučiv kao onaj Monalizin, sa čuvene slike Leonarda Da Vinčija.

Upitan da li je tačno da je dobio ponudu Mančester junajteda, slavni fudbaler balkanskih korena zaćutao je, pa se dugo osmehivao i onda naglo uozbiljio, pre nego što je rekao:

"Hajde da vidimo šta će biti..."

Kako ste vi razumeli ovaj osmeh? Dolazi ili ne?

Kasnije, Ibrahimović je ponovio po ko zna koji put da "ako želite akciju, radite s Murinjom" i da mu je "nedostajao Žozeov sistem rada svakog dana od kad su se razišli u Interu".

"Budućnost je već zapisana. Doneo sam odluku davno, samo je potrebno da pritisnem dugme", rekao je jedan od najboljih evropskih napadača svih vremena, koji je ušao u 35. godinu.

Dok se čeka da Žoze Murinjo završi birokratske probleme sa Čelsijem i bude predstavljen kao novi menadžer Mančester junajteda, javnost već raspravlja o tome ko će biti novi igrači velikog kluba, a Ibrahimović se izdvaja u tom smislu po mnogo osnova – popularnosti, kvalitetu, temperamentu, ceni, itd.

No... Odgovor nije došao, bar ne konkretan.

"Žoze je čovek koji će ih vratiti nazad na vrh", rekao je Ibra i dodao da je pred njim mnogo opcija i da ima ponude iz Engleske, Italije, ali i ostalih delova sveta.

Navodno je najveći "problem" jedna nemoguća ponuda iz Kine koja bi ga učinila ubedljivo najskuplje plaćenim fudbalerom svih vremena, a podsećamo vas da bi – prema navodnoj ponudi Junajteda – on za dve sezone na "Old Trafordu" mogao da zaradi pravo bogatstvo.

Zamislite onda kakvu su ponudu pred njega stavili Kinezi...

"Bilo bi fantastično kad bih ponovo radio sa njim (Murinjom, prim. aut), stalno smo u kontaktu i to ne poslednjih par nedelja, već godinama unazad. Ali, ne znam da li ćemo raditi opet zajedno", dodao je.

"Ima i konkretnih ponuda iz Premijer lige, ali nikome nisam dao pristanak".

Rekao je i da neće žuriti...

"Nije naročito važno za mene da dogovor postignem pre Evropskog prvenstva, jer uživam da čitam ono što mediji pišu. Zabavno je".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar