Finale Kupa RS: Žurka u Bijeljini! Radniku i drugi trofej u sezoni!

Fudbaleri Radnika osvojili su Kup RS pobjedom 3:2 nad Slobodom iz Novog Grada.

Fudbal 25.05.2016 | 19:30
Finale Kupa RS: Žurka u Bijeljini! Radniku i drugi trofej u sezoni!

Radnik i Sloboda odigrali su 23. finale Kupa RS, a na kraju je slavila ekipa iz Bijeljine:

RADNIK – SLOBODA 3:2

Radnik je poslije osvajanja kupa BiH stigao do još jednog trofeja, onog namijenjenom osvajaču Kupa RS, a to je ukupno četvrti trofej Kupa RS za Bijeljince.

Do njega su došli bez svog trenera Slavka Petrovića, koji se nakon lakše povrede u saobraćajnoj nesreći nalazi na liječenju u bolnici.

Najzaslužniji za osvajanje trofeja u ekipi Radnika, bio je dvostruki strijelac Marko Obradović, a još jedan pogodak postigao je Jakovljević.

Slično kao u finalu kupa BiH Radnik je poveo na startu meča, već u 3. minutu kada je Obradović matirao Krupića.

Kontrolisao je Radnik meč, međutim Brkić je uspio da izjednači u 32. minutu, poslije odličnog dodavanja Popovića. Radost Slobode je kratko trajala, samo dvije minute, a onda je Jakovljević nakon centaršuta s desne strana glavom pogodio za novo vođstvo - 2:1.

Sloboda je zaigrala ofanzivnije u nastavku, a to im se isplatilo u 69. minutu kada je Ćulibrk pogodio za 2:2 i svom timu donio nadu da može do potpunog preokreta.

Nju je ugasio Obradović osam minuta prije kraja, pogotkom za konačnih 3:2, iako velike zasluge za pogodak ima i Vasić koji je prethodno pogodio prečku.

U Bijeljini se večeras od 20 časova organizovano slavi osvajanje ovog trofeja, ali i Kupa BiH, odnono vrlo uspješne sezone.

Izvor: Mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar