Od šoka do osmjeha! Ronaldo digao Madrid na noge!

Španska "Marka" objavila je ranije danas da je Portugalac, posle jednog duela sa Danijelom Karvahalom, pao preko golmana Kika Kasilje, a potom hramljajući napustio teren. Međutim...

Fudbal 24.05.2016 | 20:45
Od šoka do osmjeha! Ronaldo digao Madrid na noge!

Vesti se danas šire munjevito brzo, ali je neobično brz bio i Ronaldo!

Svetski mediji nisu stigli do kraja da upriliče "breaking" informaciju o potencijalno teškoj povredi Kristijana Ronalda tokom današnjeg sparinga sa "B" timom, Kastiljom, a on se pred brojnim novinarima (danas je Media Day Real Madrida) pojavio nasmejan i sa dobrim vestima.

"Ništa strašno, mali bol je bio, udarac, za par dana biću dobro. Daću sve od sebe u subotu", rekao je Ronaldo, tako brzo demantujući kataklizmične ocene o tome da ga neće biti na terenu "Đuzepe Meace" 28. maja kada će se za titulu prvaka Evrope boriti Real i Atletiko Madrid.

Kao da se u Valdebebasu ništa nije dogodilo, Ronaldo je potom razgovarao sa novinarima o utakmici sezone u Evropi.

"Ovo je utakmica naših života. I mislim da ćemo pobediti", rekao je.

O Atletiku...

"U finalu smo oni i mi, što znači da se radi o dva najbolja tima. Hajeda da vidimo ko će biti bolji, mada ja mislim da smo to mi. Očekujem da bude dobar meč", rekao je i dodao:

"Oni uvek igraju isto, iza lopte su uglavnom. Nije slučajnost što ni Barselona, ni Bajern nisu mogli da ih pobede".

Španska "Marka" objavila je ranije danas da je Portugalac, posle jednog duela sa Danijelom Karvahalom, pao preko golmana Kika Kasilje, a potom hramljajući napustio teren.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar