Krilo se: Junajted plaćao Murinja od decembra?!

Šef "đavola" Vudvard dogovorio je sa agentom Mendešom platu od 5,1 milion evra za Murinja samo da ostane "u kućnom pritvoru" i sačeka kraj sezone.

Fudbal 24.05.2016 | 20:00
Krilo se: Junajted plaćao Murinja od decembra?!

Sada, kada Luj van Gal nije više menadžer Mančester junajteda, a Žoze Murinjo na putu ka "Old Trafordu", u javnosti su počele da se pojavljuju najrazličitiji detalji koji bi trebalo da upotpune ovu sagu koja se bliži kraju.

I, zaista, serija najgorih Van Galovih rezultata, koji su odredili najveći deo sezone 2015/16, zabeležena je u novembru i decembru prošle godine, kada su "đavoli" ispali iz Lige šampiona, ali i iz šampionske trke.

U isto vreme, Murinjo je dobio otkaz u Čelsiju i već na prvoj sledećoj utakmici, "plavci" su gostovali Junajtedu, a ispred stadiona bili prodavani šalovi s likom Murinja i grbom mančesterskog velikana.

No, trebalo je bude završena sezona da bi Van Gal dobio otkaz i bio pripremljen teren za Murinjov dolazak.

Šta se događalo u međuvremenu i kako je Junajted uspeo da zadrži Murinja "u kućnom pritvoru"?

Naime, pojedini engleski mediji objavili su da se još u decembru znalo da će Portugalac doći u Junajted i da je šef kluba Ed Vudvard pristao, posredstvom Murinjovog agenta Žoržea Mendeša, da isplati cenjenom treneru 5,1 milion evra kako bi bio siguran da će on odbiti svaku ponudu koju dobije do kraja sezone.

Junajted iz više razloga nije želeo da otpušta Van Gala u jeku takmičenja, a nije želeo ni da Murinja izda strpljenje i da ode na drugu stranu.

Izgleda da je Vudvard uspeo, iako ga to nije koštalo malo, a daleko više koštaće ga Murinjovih pet sezona na "Teatru snova", tokom kojih će bez bonusa zaraditi 97,5 miliona evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar