Snažan zemljotres pogodio Australiju

Zemljotres jačine 5,9 stepeni Rihterove skale, što je neuobičajeno snažno za Australiju, pogodio je pustinju u centralnom dijelu te zemlje, saopštila je danas američka Agencija za geološka istraživanja /USGS/.

Svijet 20.05.2016 | 22:50
Snažan zemljotres pogodio Australiju

Nema podataka o eventualnoj šteti ili žrtvama zemljotresa.

Potres je bio na dubini od deset kolometara. Epicentar zemljotresa bio je na oko 460 kilometara jugozapadno od australijskog grada Alis Springs.

Prvobitno je javljeno da je potres bio jačine 6,2 stepena Rihterove skale.

Izvor: SRNA

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Михаило Микић

21.05.2016 14:05

Прије него што Христос Други пут дође на земљу у слави Оца свог Небеског са свим анђелима да свакоме плату да по дјелима његовим слушаћете вијести о ратовима, поплавама, земљотресима и другим природним нрпокодама са којима ће Бог наговјестити крај овог свијета. Зато да се не плаше срца ваша јер све то мора бити. То су само знаци времена о којим је говорио Христос својим ученицимс упозоравајући НЕВЈЕРНО и морално опустошено човјечанство да се ПОКАЈЕ за грехе своје јер крај овог света ускоро долази. Зато ко је Богу вјеран а народу своме одан И даље нека буде такав с ко грешке кршећи Закон Божији и даље нека греши јер спасење свијета не зависи од људи већ од Христа кроз којег су и ВИЈЕКОВИ створени. Све што дође то и прође. Прође тако и ова земља и наш живот, а Бог ће створити ново небо и нову земљу са рајем и паклом да праведни у рају вјечно блсженствују а ГРЕШНИЦИ у паклу због гријеха својих вјечно да плачу удаљени од Бога и љубави Његове!

ODGOVORITE