Žinola u komi pošto je kolabirao na terenu!

David Žinola, legendarno krilo Pari Sen Žermena i Totenhem Hotspura, prebačen je u bolnicu posle toplotnog udara koji je doživeo igrajući fudbal u Monaku.

Fudbal 20.05.2016 | 14:40
Žinola u komi pošto je kolabirao na terenu!

Četrdesetdevetogodišnji Francuz izgubio je svest i srušio se na zemlju posle, a pojedini mediji prenose da je u pitanju i manji srčani udar.

Žinola je igrao fudbal sa nekolicinom prijatelja u kući Žan-Stefana Kamerina, organizatora Maputo Golf Kupa.

Ljudi koji su se našli na licu mesta otkrili su da je cela situacija bila veoma dramatična, a jedan od njih, kojii je zajedno sa Žinolom krenuo ka bolnici, rekao je da je David u 'veoma lošem stanju' i da je bio bez svesti kada je ekipa medicinske pomoći došla na lice mesta.

Prema poslednjim inforamacijama, Žinola se i dalje nalazi u komi, dok odrađeni testovi govore da situacija 'nije više toliko ozbiljna'.

"Fudbalski meč po najvećem suncu, ne previše pametno. Trenutno sam podvrgnut testovima. Ko je glasao da se Svetsko prvenstvo u Kataru igra leti?", napisao je Žinolin agent na njegovom profilu na Tviteru.

Sjajni dribler je sa 'Svecima' osvojio titulu i dva kupa, sa 'Pevcima' je stigao do Liga Kupa, dok je dres reprezentacije Francuske nosio 17 puta.

Igrao je još i za Tulon, Pariz, Brest, Aston Vilu i Everton.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar