Ibišević i Lacio?! Vedad kaže može...!

Reprezentativac BiH bi voleo da se preseli na Olimpiko ovog leta...

Fudbal 29.05.2016 | 10:40
Ibišević i Lacio?! Vedad kaže može...!

Vedad Ibišević je želja uprave Lacija, što ne ostavlja ravnodušnim ni napadača Herte koji bi voleo da se ovaj transfer ostvari tokom leta.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine imao je odličnu sezonu u Berlinu, ali poručuje da bi voleo da se nađe naspram Miralema Pjanića u rimskom derbiju. Zapravo, pitali su ga da li bi voleo da se preseli u Rim gde već nastupaju njegovi jarani iz Bosne: Lulić, Džeko, Pjanić i Zukanović, a Vedad kaže da bi to bilo fantastično.

“To su sve vrhunski fudbaleri i bilo bi lepo igrati u njihovom društvu. Roma i Lacio su klubovi sa velikom reputacijom na međunarodnoj sceni, a u mojoj kući u Bosni, ali i u Nemačkoj, italijanski fudbal se često gleda na televiziji”, istakao je Ibišević.

Iskusni 31-godišnji napadač kaže da ga za Lacio ne vežu lepa sećanja, ali...

“To je ekipa koja igra na top nivou, uostalom kao i Roma. Lično, nemam lepa sećanja kada je Lacio u pitanju jer su izbacili Štutgart dok sam nastupao za Švabe u Ligi Evrope. Ali, voleo bih da se oprobam na Olimpiku sledeće sezone, bilo bi to fenomenalno iskustvo”, zaključio je Ibišević.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar