Velika trojka radi o glavi Eklstonu?!

„Peščani sat Bernija Eklstona polako broji zadnja zrnca peska“, smatra Toto Volf, a željama se pridružuju i Serđo Maricione iz Ferarija uz Helmuta Marka iz Red Bula.

Ostali sportovi 22.05.2016 | 12:20
Velika trojka radi o glavi Eklstonu?!

Smučilo im se! Red Bulu i Mercedesu, pridružio se i Ferari u „fer“ želji da se konačno sa funkcije skine seda glava Bernija Eklstona.

Jedan od vodećih ljudi u Ferariju, Serđo Maricione dao je predlog da se Berni Eklston zameni nekom mlađom, realnijom osobom. Istu stvar u glas je podržao i šef Mercedesa Toto Volf, koji smatra da peščani sat vremešnog Eklstona polako i neumoljivo broji poslednja zrnca peska i vremena.

Helmut Marko iz boksa Red Bula, poručuje kako se potpuno slaže sa kolegama, i kako smatra da je za Formulu 1 najbolje da se oformi tročlani prezidijum koji će upravljati najbržim cirkusom. On misli da bi tim rukovodećim odborom trebalo da presedava Niki Lauda, ili bar da mu se obezbedi stalna stolica kako bi se njegov glas što dalje i više čuo.

Pored legendarnog Laude, špekulacije u međuekipnoj komunikaciji navode i ime Toto Volfa iz Mercedesa, kao mogućeg kandidata za ulazak u tročlani odbor. Ova opcija međutim manje je verovatna jer bi na taj način tim iz Študgarta praktično gazdovao Formulom 1 sa čim se većina timova ne bi složila.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar