SL: Srbija na Crnu Goru, spektakl u Banjaluci!

Selektor vaterpolista Dejan Savić rekao je da ekipa sa velikom željom i motivacijom dočekuje meč sa Crnom Gorom u Banjaluci u okviru 6. kola Svetske lige.

Ostali sportovi 10.05.2016 | 12:20
SL: Srbija na Crnu Goru, spektakl u Banjaluci!

"Tri godine imamo veliku želju da dođemo. Igrači koji su već bili u Banjaluci su oduševljeni, a u to sam se uverio prilikom susreta Partizana i Crvene zvezde. Hvala selektoru Crne Gore Vladimiru Gojkoviću koji je odmah prihvatio naš predlog i posle toga je sve bilo lako. Siguran sam da ce publika da uživa u odlicnoj utakmici", rekao je Savić na konferenciji za medije u Banjaluci.

Kapiten Srbije Filip Filipović ističe da zna kolika podršku ima reprezentacija u Republici Srpskoj.

"Banjaluka ovakav događaj zaista zaslužuje i trebalo je odavno da igramo ovde. Cilj nam je uvek pobeda, a imamo i veliki motiv da se pokažemo pred ovim navijačima. Sa zadovoljstvom smo došli, ovo je način da se makar delimično odužimo za veliku podršku".

Selektor Crne Gore Vladimir Gojković izrazio je zadovoljstvo što će biti učesnik spektakla.

"Promocija vaterpola je zajednicki cilj. Hvala na gostoprimstvu. Iako nismo kompletni utakmica ovakvih timova uvek ima naboj. Ocekujem dobru predstavu kojoj ćemo i mi treneri imati šta da vidimo", naveo je Gojković.

Potpredsednik Organizacionog odbora i potpredsednik Skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić ističe veliku zahvalnost oba Saveza što će se utakmica odigrati u Banjaluci.

"Malo ko ima priliku da ugosti dve najbolje svetske reprezentacije. Želimo da na lep nacin ispratimo bratske selekcije na Olimpijske igre, da im poželimo medalje. Zahvalni smo i predsedniku Dodiku na pokroviteljstvu i ovo će za razvoj vaterpola u Republici Srpskoj biti veliki vetar u leda", zaključio je Stevandić.

Utakmica između Srbije i Crne Gore na programu je u utorak od 19 sati.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar