Trepča: Mi ostajemo u Srbiji!

Fudbalski klub iz Kosovske Mitrovice saopštio da če se uprkos prijemu Kosova u UEFA i dalje takmičiti u četvrtom rangu Srbije!

Fudbal 05.05.2016 | 10:40
Trepča: Mi ostajemo u Srbiji!

Kosovo je primljeno u UEFA, što znači da će reprezentacija te zemlje i njihovi klubovi ubuduće moći da nastupaju u svim takmičenjima pod okriljem Evropske fudbalske federacije.

Srpski fudbalski klub Trepča iz Kosovske Mitrovice sa ogorčenjem je primio vest sa Kongresa UEFA u Budimpešti i istakao da će i budućnosti ostati da se takmiči pod okriljem FSS, u četvrtom rangu Srbije - Zonska liga Morava, regiona Zapadne Srbije.

"Odluka sa sastanka kriminalne organizacije UEFA dokazala je da se novcem može kupiti sve. Što se tiče klubova sa severa Kosova i Metohije, konkretno Trepče stanje ostaje nepromenjeno. Okrenuti smo i dalje svom matičnom savezu FS Srbije i FS Kosova i Metohije kao njihovom konstituivnom članu. Nastavljamo takmičenje upravo onde gde smo i do sada bili, Zonska liga Morava, FS Regiona zapadne Srbije!", poručili su iz Trepča na njihovom Facebook profilu.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar