Janković o Zvezdi: Mora mnogo kockica da se sklopi!

Boško Janković priznaje da mu godi interesovanje crveno-belih, ali i ističe da ne treba praviti veliku euforiju oko eventulanog povratka u Ljutice Bogdana.

Fudbal 05.05.2016 | 08:40
Janković o Zvezdi: Mora mnogo kockica da se sklopi!

Crvena zvezda je zainteresovana da u svoje redove vrati Boška Jankovića. Želja postoji i ona je obostrana, ali je realnost malo drugačija, surovija.

"Imponuje interesovanje Crvene zvezde, najvećeg kluba za koji sam igrao. Kontakti između mog menadžera i rukovodećih ljudi su uspostavljeni", poručio je iz Italije u razgovoru za "Sportski žurnal" Boško Janković.

Bez obzira na to što je veliki zvezdaš, "spušta loptu".

"Mnogo kockica mora da se složi. Pre svega, imam ugovor sa Veronom do leta 2017. godine. Ni sa kim iz kluba nisam razgovarao na temu budućeg statusa. Menadžer će sigurno dobiti i mnogo ponuda, jer ima onih kojima je interesantna moja situacija. Bez obzira na sve, nema potrebe za euforijom. Imam mnogo drugara zvezdaša, razgovaraju sa mnom kao da sam se već vratio...", iskren je Janković, uz jasan stav da će ga Verona teško zadržati".

Verona će izvesno naredne sezone igrati u Seriji B, što svakako nije izazovno za Jankovića.

"Nije, ali ću igrati ukoliko budem morao da ispoštujem ugovor. Ove godine je i Evropsko prvenstvo, mnogi će čekati da se završi kako bi formirali timove. Ne želim ništa da pričam previše unapred, niti obećavam. Neophodno je da o svemu razgovaram i sa porodicom, stvorimo širu sliku za budućnost".

Menadžer Boška Jankovića Zoran Đurić objašnjava da je put od želje do realizacije komplikovan.

"Ugovor sa Veronom, porodične okolnosti i brojne finansijski bolje ponude su ono što će biti prepreka za eventualni transfer u Crvenu zvezdu. Sa fudbalske strane povratak među crveno-bele bio bi pun pogodak za osveženje karijere, jer može da igra još barem četiri godine. Boško bi značio Zvezdi, ali i ona njemu", poručio je Đurić.

Izvor: Mondo.rs

Foto: Telegraf.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar