Zbog smrti brata Zmaj napustio rijaliti

Zmaj od Šipova je posle više od godinu dana u rijalitiju napustio "Parove" zbog smrtnog slučaja. Njemu je poginuo brat Rajko.

Srbija 03.05.2016 | 19:24
Zbog smrti brata Zmaj napustio rijaliti

Ilija je samo izrazio želju i rekao da bi voleo da i brata isprati posmrtnim govorom, baš kao što je uradio kada mu je otac preminuo.

"Poslednjih dana bio sam nekako utucen, depresivan, pristajao sam da pravim šou zbog gledalaca, ali kao da sam predosećao da će se nešto dogoditi. Sanjao sam staru kuću u Šipovu, ali bez ljudi, bez ikog unutra, pa sam se uplašio jako. Mislio sam umreće mati, stara je, bolesna. Mućenica je doživela veliku tragediju, da sahranjuje Rajka, svog sina, ali, život je to. Sve sto nastane, mora i da nestane. Bog je tako odredio", rekao je Zmaj od Šipova.

Podsetimo, on je nakon očeve sahrane zbog govora postao hit na internetu, nakon čega je pozvan u rijaliti. Grahovac se sat vremena opraštao od oca. U jednom trenutku, ljudi koji su došli na sahranu počeli su da se bune zbog čega je Ilija vidno izgubio živce i počeo da isteruje pojedince sa sahrane.

Podsetite se kako je to bilo:

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

iskreno

03.05.2016 17:38

Zmaj je ljudina,saučešće porodici.

ODGOVORITE
Name

Vokara

03.05.2016 18:50

Zmaj je kralj moje saucesce