Tijesna trka za beogradske opštine

Trenutno se tesna izborna bitka vodi za tri centralne beogradske opštine - Vračar, Stari grad i Savski venac.

Srbija 24.04.2016 | 22:20
Tijesna trka za beogradske opštine

Prema prvim preliminarnim rezultati na 5% obrađenih glasačkih listića na beogradskoj opštini Vračar borba DS i SNS je veoma tesna. I dalje nije sa izvesnošću moguće reći da li će Demokratska stranka uspeti da sačuva ovu beogradsku opštinu ili će, ipak, naprednjaci i tu trijumfovati.

Prema pomenutim rezultatima, čiji je izvor iz izbornog štaba jedne velike parlamentarne stranke, SNS je na 30,1 odsto, a DS na 29 odsto.

Kada je reč o ostalim strankama Saša Radulović je na 12,1 odsto, SPS-JS na 7,2 odsto, Dveri-DSS na 5,9 odsto, Vračar Vračarcima na 4,5 odsto, a SRS na 4,2 odsto

Vrlo je tesno i na Starom gradu, pokazuju prvi preliminarni rezultati na 10% obrađenih glasačkih listića.

Podaci iz izbornog štaba jedne velike parlamentarne stranke, pokazuju da je trenunto SNS na 28,1 a DS na 25 odsto. Na starom gradu jako dobro stoji i pokret Dosta je bilo Saše Radulovića sa 15,5 odsto osvojenih glasova.

Dveri-DSS je na 7,2, SPS-JS na 5,5, SRS na 5,2 a Tadić-Čeda 5,1 odsto.

Naprednjaci vode na Savskom vencu, pokazuju prvi preliminarni rezultati na 15% obrađenih glasačkih listića.

SNS na toj beogradskoj opštini trenutno ima 31,5 odsto osvojenih glasova, a DS-LDP 20,9. Pokret Saša Radulović je 17,5 odsto, SRS na 7,1, Dveri-DSS na 7,0, a SPS-JS na 6,8 odsto.

Prvi preliminarni rezultati na 5% obrađenih glasačkih listića pokazuju da su naprednjaci ubedljivo pobedili na Voždovcu.

Izvor iz izbornog štaba jedne velike parlamentarne stranke pokazuju da SNS 41,5, dok koalicija DS-LDP ima 10,7 odsto glasova na ovoj beogradskoj opštini.

Pokret Dosta je bilo Sašw Radulovića je na 9,5 odsto, SRS na 7,3 i SPS-JS na 6,5.

Ovo su i dalje preliminari rezultati. Moguće su velike promene.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar