Bravo za "vječite", tako treba!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana na predstojećem "večitom derbiju" daće doprinos humanitarnoj akciji u borbi protiv plućnih bolesti.

Fudbal 14.04.2016 | 12:40
Bravo za "vječite", tako treba!

Sport i humanost idu zajedno i sportisti treba da budu promoteri zdravog života i zdravlja.

Zato će fudbaleri Crvene zvezde i Partizana na predstojećem "večitom derbiju" dati doprinos humanitarnoj akciji čiji je cilj prikupljanje pomoći za decu i odrasle obolele od plućne hipertenzije.

Veliki broj sportista, glumaca i ljudi iz javnog života se odazvalo akciji kako bi se na najbolji mogući način podigla svest o ovoj opakoj bolesti, a fudbaleri dva najpopularnija kluba u Srbiji (i šire) će na teren stadiona "Rajko Mitić" izaći sa majicama sa oznakom Plućne hipertenzije.

Kapiteni obe ekipe, Aleksandar Luković i Saša Ilić će pred početak meča uručiti dres Danijeli Pešić, koja je predstavnik Udruženja Plućne hipertenzije.

Taj dres će, zajedno sa ostalim prikupljenim ići na donatorsku aukciju u maju mesecu, kada je ujedno i svetski dan obolelih.

Ovim putem, pozivamo i sve ostale da se uključe i podrže akciju ovog udruženja: "Zadrži dah za Plućnu Hipertenziju“! Pošalji SMS na 7065 jer tvoje malo, nekome znači mnogo!".

Komentari / 0

Ostavite komentar