U većem dijelu Srpske oblačno i kišovito

Na zapadu Srpske promjenljivo oblačno sa kišom. Jutarnja temperatura od 6 do 11 stepeni, najviša dnevna  od 16 do 20 stepeni.

Republika Srpska 23.04.2016 | 07:39
U većem dijelu Srpske oblačno i kišovito

Na istoku pretežno oblačno sa kišom, dok su u Semberiji i Posavini mogući kraći sunčani periodi. Minimalna temperatura od 7 do 12,maksimalna dnevna od 14 do 21 stepen.

Na jugu oblačno vrijeme sa obilnim padavinama. Jutarnja temperatura od 7 do 12,najviša dnevna od 11 do 19 stepeni.U ostalim dijelovima BiH biće oblačno i kišovito vrijeme.Na planinama slab snijeg. Duvaće vjetar južnog i jugozapadnog pravca.

Jutarnja temperatura u intervalu od 6 do 12,najviša dnevna od 11 do 21 stepen.Sutra će biti oblačno sa kišom i padom temperatura. U ponedeljak pretežno oblačno sa kišom i pljuskovima,na planinama sa snijegom. Jutarnja temperatura od 1 do 9 stepeni,najviša dnevna 4 do 13 stepeni.

U utorak mjestimično slaba kiša i postepen prestanak padavina,biće i sunčanih intervala na zapadu zemlje.

Bioprognoza   

Pogoršanje biometeorološke situacije nepovolјno će uticati na većinu hronično oboljelih, ali se naročit oprez savjetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima.

Smanjenje radnih sposobnosti, bolovi u mišićima i glavobolјa će biti nijizraženiji kao meteoropatske reakcije. Svim učesnicima u saobraćaju se savjetuje povećana pažnja.

Komentari / 0

Ostavite komentar