Nadal: Ko bi rekao da će Novak izgubiti…?!

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da nije očekivao da će uopšte igrati u finalu Mastersa u Monte Karlu, a posebno ne da će osvojiti titulu.

Tenis 24.04.2016 | 12:20
Nadal: Ko bi rekao da će Novak izgubiti…?!

Nadal je proteklog vikenda po deveti put slavio u Kneževini, a prvi veliki turnir na šljaci obeležio je i poraz najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića već u prvom meču, pošto je bolji od njega bio Čeh Jirži Veseli.

“Osećam se veoma dobro, možda bolje nego prošle godine, ali ako to ne potvrdite rezultatima, može da bude gore. Zato je prošla nedelja bila veoma važna za mene. Moja očekivanja su takva da uvek razmišljam o prvom meču, nisam razmišljao o finalu jer su svi mečevi komplikovani. Eto, Novak Đoković je stigao nepobediv u Monte Karlu, ko bi rekao da će izgubiti. Sada želim dobar rezultat u Barseloni”, naglasio je Nadal.

Nadal je poslednjih godina imao velikih problema sa povredama, a prošle sezone ne toliko, već nikako nije uspevao da dođe u pravu formu. Poslednji Gren slem koji je osvojio bio je Rolan Garos 2014. godine, a iako ističe da ne razmišlja o novoj tituli na pariskoj šljaci, naglašava da mu je to velika želja.

“Ne želim da razmišljam o Rolan Garosu jer me pre njega čekaju Barselona, Madrid i Rim. Iako mi je trofej na nekom Gren slemu cilj, želim da igram bolje iz meča u meč. Sada sam fokusiran u potpunosti da se vratim u pravu formu, da svaki put uđem na teren sa mišlju da mogu da odigram dobro. To sam uspeo prošle godine posle US Opena i ove godine u Indijan Velsu i Monte Karlu, na oba turnira sam imao dobar mentalni pristup”, istakao je Nadal.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Igor iz Svedske

24.04.2016 10:25

Nek je izgubio. Dosadilo mi je ime njegovo. Kao da je Sveti Novak uskoro će mrtve dizati.

ODGOVORITE
Name

Grobari Milici

24.04.2016 11:01

Ti hitno trebas u neku od dusevnih ustanova,u Svedskoj je zdravstveni sistem dobar,nije kao pre 20 god.ali tebi ce verovatno pomoci.

ODGOVORITE