Savo: Ljudi, kakav Muslin?! Srbija ima selektora!

Fudbalski savez Srbije najoštrije demantuje i osuđuje sve medijske spekulacije oko navodnog izbora novog selektora, navodi se na sajtu FSS.

Fudbal 21.04.2016 | 12:40
Savo: Ljudi, kakav Muslin?! Srbija ima selektora!

Večernje novosti prenele su informaciju da će Slavoljub Muslin postati novi selektor 'Orlova', ali potpredsednik FSS Savo Milošević kaže da u tome nema istine.

“Ne ulazeći u motive, mogu samo da konstatujem da plasiranje ovako senzacionalističkih informacija predstavlja nastavak kampanje protiv srpskog fudbala i na najdirektniji mogući način ruši naš nacionalni tim. FS Srbije je maksimalno transparentan u svom radu i sve informacije su uvek lako dostupne. A svi oni koji se kriju iza ’dobro obaveštenih izvora’ i rade po principu više puta ponovljena laž postaje istina, ne žele dobro srpskom fudbalu i podrivaju njegove temelje u trenutku kada nas čeka početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje ne smemo da propustimo“, rekao je Milošević i dodao:

“U ovom trenutku nama je najbitnije da nastavimo da gradimo ambijent i da imamo maksimalnu koncentraciju na teren, a ne da reagujemo na dezinformacije raznih interesnih sfera koje nam na svakih 15 dana smenjuju selektora i urušavaju ambijent oko reprezentacije“.

Srbija će u septembru početi kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. što bi joj bilo prvo veliko takmičenje od Mundijala u Južnoj Africi 2010.

"Orlovi" će igrati u grupi sa Republikom Irskom, Moldavijom, Austrijom, Velsom i Gruzijom.

Komentari / 0

Ostavite komentar