Uživajte u suncu, već sutra stiže zahlađenje

U Republici Srpskoj pred nama je jedan sunčan dan.

Bosna i Hercegovina 21.04.2016 | 07:28
Uživajte u suncu, već sutra stiže zahlađenje

Na zapad će biti pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od -1 do 3 stepeni, najviša dnevna od 17 do 20 stepeni.

u istočnim i južnim dijelovima takođe sunčano vrijeme. Minimalna temperatura od -2 do 3, maksimalna dnevna od 15 do 20 stepeni na istoku, a nešto toplije na jugu - jutarnja temperatura od -1 do 6, najviša dnevna od 17 do 22 stepena.

Sunčano će biti i u ostalim dijelovima BiH. Vjetar slab sjeveroistočni ili promjenljiv. Jutarnja temperatura u intervalu od -2 do 6, najviša dnevna od 15 do 22 stepena.

Sutra će biti promjenljivo vrijeme uz sunčane intervale duži dio dana i dnevnu temperaturu u granicama prosjeka za ovo doba godine.

U noći petak na subotu dolazi do naoblačenja sa kišom i pljuskovima. U subotu i nedjelju pretežno oblačno sa kišom, mjestimično sa čestim pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 8 do 12, najviša dnevna od 12 do 14 stepeni drugog dana vikenda. Meteorolozi u nedjelju i ponedjeljak na višim planinama najavljuju snijeg.

BIOPROGNOZA

Nastavlјa se period sa povolјnim uticajem biometeorološke situacije za većinu hronično oboljelih. U jutarnjim satima cerebrovaskularnim bolesnicima se savjetuje izvjesna opreznost. Vremenski uslovi tokom dana pogodovaće svima, ali meteoropate mogu osjetiti glavobolјu u blažem obliku.

BN telvizija

Komentari / 0

Ostavite komentar