Lester zove ‘'Princa Rima’'!

Lester Siti, Njujork Kosmos i nekoliko klubova iz Japana i Ujedinjenih Arapskih Emirata žele da u svoje redove dovedu kapitena Rome Frančeska Totija.

Fudbal 23.04.2016 | 18:00
Lester zove ‘'Princa Rima’'!

‘Princu Rima’ ugovor sa klubom u kojem je od početka karijere ističe na kraju sezone i u ovom trenutku su male šanse da će biti produžen.

Zbog toga su pred legendarnim fudbalerom dve opcije – ili da dobije neku funkciju u klubu ili da napusti ‘Vučicu’.

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri navodno je već razgovarao sa Totijem o potencijalnom transferu, a veruje se da mu je i Kosmos poslao ponudu.

Italijanski mediji prednose da su dva kluba iz Emirata – Al Džazira i Al Ahli, spremna da izdvoje veliku sumu novca za italijanskog vetarana. Prema istim izvorima, Al Džazira je ozbiljniji kandidat, posebno zbog činjenice da u svojim redovima ima Totijevog bivšeg saigrača Mirka Vučinića.

Veruje se da Totija žele i klubovi iz Japana, a kao jedan od razloga navodi se velika popularnost italijanskog fudbalera u toj zemlji.

Toti sigurno odluku o svojoj budućnosti neće saopštiti pre maja, kada će se sastati sa čelnicima Rome.

Međutim, po pisanju italijanskim medijima, postoji samo jedan način da Toti ostane u klubu – da potpiše ugovor na godinu dana i potom ode na pozajmicu, a po njegovom završetku da se vrati u Rim na direktorsku funkciju.

Komentari / 0

Ostavite komentar