Obama zna sudbinu Džona Snježnog

Predsednik Amerike navodno je dobio svih 13 epizoda šestog serijala popularne serije, koja će premijeru imati 24. aprila, što je izazvalo pometnju kod fanova.

Svijet 19.04.2016 | 08:18
Obama zna sudbinu Džona Snježnog

Oni najvatreniji obožavaoci "Igre prestola" već su pokrenuli peticiju u kojoj od Baraka Obame zahtevaju da im otkrije šta će se desiti do kraja serije. Međutim, daleko su od toga da skupe 100.000 potpisa, koliko je potrebno da predsednik makar pročita njihov zahtev.

Razlog ovoliko velikog interesovanja za seriju, većeg nego inače, jeste to što je za razliku od prethodnih serijala, ovaj snimljen samo delimično po knjizi Džordža R. R. Martina. Pisac je u nekoliko navrata odlagao objavljivanje šeste knjige „Vetrovi zime“, koja po njegovom priznanju teško da će biti gotova do kraja godine, ali će nešto od zapleta biti prikazano u novim epizodama serije. Tako, ostavio je fanove da nagađaju šta će se desiti sa glavnim junacima, pa se teorije uveliku kuju.

Najaktuelnija je priča oko Džona Snežnog, koji je zaista mrtav. Ali se nagađa da će scenaristi napraviti flešbek, vratiti njega, kao i njegovog oca Neda Starka i mrtvog kralja Roberta, koji bi trebalo da otkriju ko je Džonova majka.

Za to vreme sigurno je da ćemo više gledati Brena Starka, koji će imati značajniju ulogu u predstojećim ratovima; Sansu i Teona Grejdžoja, koji su uspeli da pobegnu od Remzija Boltona, ali je pitanje da li će mu stvarno umaći; Deneris, koja će saznati koliko je teška sudbina udovice kala kada je njegovi naslednici budu zarobili; kraljicu Sersei, koja pokušava da povrati svoju moć uz pomoć brata i ljubavnika Džejmija Lanistera, a za to vreme njihov mlađi brat pokušaće da zameni Deneris na prestolu...

Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar