Imaju milione, ali – svako plaća svoj račun!

Vozači Formule 1 se svrstavaju među najbogatije sportiste, ali su posle večere u Šangaju, pred Veliku nagradu Kine, podelili na 17 delova.

Ostali sportovi 16.04.2016 | 16:20
Imaju milione, ali – svako plaća svoj račun!

Svetski šampion Luis Hamilton, koji je prošle godine potpisao trogodišnji ugovor sa Mercedesom vredan 140 miliona dolara, izabrao je restoran gde su vozači večerali i usput platio deposit. Britanac tvrdi da se ponudio da plati ceo račun, ali da vozači nisu mogli da se slože, pa je svako platio svoj račun.

“Podelili smo račun, zaista je bilo smešno. Neko je rekao da podelimo račun i 17 vozača je to uradilo, što je neverovatno. Verovatno nije ni koštalo mnogo i ja sam rekao da bi jedan ili dvojica nas trebalo da palte sada, a neko drugi sledeći put, ali odjednom je bilo: ‘ne, ne, ne, ja želim da platim posebno”, istakao je Hamilron.

Upitan ko je odlučio da se račun podeli, Hamilton je uz osmeh odgovorio:

“Siguran sam da je to bio Niko”.

Trostruki svetski šampion je čak otkrio da su svi vozači tražili kopiju računa.

“Svi smo dobili svoju kopiju. 17 računa i 17 kreditnih kartica – to je bila najluđa stvar koju sam u životu video”, istakao je Hamilton.

Rozberg se takođe našalio na račun Hamiltona.

“Koliko se ja sećam, nepisano pravilo je da obično svetski šampion plaća. Ali, to je možda samo moje mišljenje”, istakao je Rozberg.

Rozberg je istakao da su se vozači sastali da bi se jednostavno družili, bez ikakvih tajnih planova, pošto su nedavno izrazili nezadovoljstvo stanjem u Formuli 1.

Večeri su prisustvovali svi vozači osim Kimija Raikonena, Romana Grožana, Kevina Magnusena, Džoliona Palmera i Rija Harjanta. Reno je, međutim, imao svog predstavnika na večeri, u italijanskom restoranu ‘The Kitchen’, pošto je na njoj bio rezervni vozač francuskog tima Esteban Okon.

Komentari / 0

Ostavite komentar