Muž pokojne Jelene otvorio dušu...

Sumnjam da je moja Jelena oteta, ubijena negde drugde, pa je njeno telo doneto na nasip... Čuo sam da je u Zemunu pronađen automobil sa tragovima njene krvi... Ne smem da kažem zašto su mi ruke bile krvave i izgrebane posle ubistva... Nisam lagao policiju, nisam se svađao sa Jelenom, a da je vrištala, sigurno bih je čuo

Srbija 09.04.2016 | 20:48
Muž pokojne Jelene otvorio dušu...

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (32), u ispovesti za Informer prvi put je odgovorio na sve optužbe koje ga povezuju sa ovim strašnim zločinom.

Jelenin suprug rekonstruisao je za ovaj list poslednje trenutke pre njenog nestanka, sve što se dešavalo u periodu dok nisu pronašli njeno telo, ali i dane koje je posle toga proveo u policiji.

Lažu da sam znao da je ubijena
Gluposti i izmišljotine da sam nestanak prijavio rečima "ubili su mi ženu" su jezive! Uradio sam sve kako je trebalo i šta je bilo u mojoj moći, što možete da pitate i inspektore u 29. novembra. A tek izjave da sam ih nakon pronalaženja tela pitao "da li su joj razbili glavu?" ne želim ni da komentarišem jer sam do poslednjeg trenutka verovao da je živa.


Zoran je uveren da je njegovu ženu ubio manijak koji je bio opsesivno zaljubljen u nju, a čak sumnja i da je ona prethodno oteta, odvedena na neko drugo mesto, usmrćena, a zatim naknadno vraćena na nasip. Uz to, kaže da je čuo priče da su u Zemunu pronađena kola sa tragovima Jelenine krvi.

O trenutku nestanka

Svake nedelje Jelena, Jana i ja odlazili smo na nasip. Dok ona trči, ćerka i ja se igramo na poljani. Nakon sat, dva, popeli bismo se na stazu i krenuli Jeleni u susret.

Obično smo se nalazili na pola puta od rampe. Međutim, na to mesto gde se viđamo moja Jeca nije došla. Krenuli smo dalje, očekivajući da će naići. Pozvao sam je dva puta na mobilni, ali se nije javljala. Obuzeo me je neki strah, jer je vreme prolazilo... Nije je bilo nigde na stazi, a na telefon se nije javljala. To nije ličilo na nju. Krenuo sam dalje panično da je tražim.

O kasnom pozivu policiji

To je prva laž koja je izneta protiv mene! Kada je bilo već oko 17, 17.30 sati, dakle sat i po pošto sam shvatio da je nestala, zvao sam prijatelja iz policije i zamolio da odmah lociraju telefon jer sam znao da nešto nije u redu! On mi je dao broj za prijavu nestanka i to sam odmah učinio, imam i dokaz na telefonu. Janu sam odvezao kući i vratio se nazad na nasip ne bi li našao Jelenu.

U međuvremenu, kuma Verica je otišla u SUP 29. novembar da lično prijavi nestanak, ali je tada rečeno da moram ja da dođem. Istog trenutka seo sam u kola i došao u policiju. Zato se pojavljuje ta navodno kasna satnica, ali zato su i neki svedoci tvrdili da su me videli kako Jelenu tražim kolima. Tada kreće agonija i potraga, a ja sam sve vreme sarađivao sa inspektorima, pričao sa njima, a ne sa medijima. A mediji su samo to prenosili.

O krvi na rukama

O tim detaljima ne smem mnogo da pričam jer je istraga i dalje u toku. Ali smem da kažem i da sam u tom slučaju dokazao da nemam veze sa ubistvom! Pa zar da ubijem ženu koju sam voleo više od života?! Poligraf, DNK, biohemijske analize jasno su pokazale da se to ne podudara sa tragovima koji su pronađeni na telu i mestu zločina.

O Jeleninom vrisku

Staza na kojoj ljudi svakodnevno džogiraju duga je 1.700 metara! Tačno je, to je otvoreno i prostrano mesto, ali ja se kunem da ništa nisam ni video ni čuo, a prešao sam je uzduž i popreko!

Okej, sumnjaju u mene, a kako ni žena koja čuva ovce, ni muž i žena koji su šetali, niti devojka koja je vozila bicikl ništa nisu primetili?!

Neka policija pronađe te ljude, oni znaju šta se tog popodneva događalo na nasipu. Ne znam ni sam u šta više da verujem, na koga da sumnjam i u koju verziju ubistva da verujem. Ako se jadna borila i zapomagala, pa kako je moguće da je niko čuo?! Kako?!

Sve optužbe protiv Zorana
*Kasno prijavio policiji suprugin nestanak
*Davao lažne izjave medijima
*Imao krvave i izgrebane ruke
*Prijavljivajući nestanak, rekao: "Ubili mi ženu"
*Po pronalasku tela pitao da li su joj razbili glavu
*Tvrdio da je ka ženi išao peške, iako je viđen u kolima
*Tvrdio da nije čuo Jelenino vrištanje, iako se veruje da je zvala u pomoć
*Stalno dopunjavao izjave
*Posvađao se sa Jelenom pre njenog nestanka


O svađi sa suprugom

Nema govora o tome da smo se Jelena i ja posvađali na nasipu pre njenog nestanka, kako je navodno neko video. Naprotiv, u poslednja tri meseca, otkako joj je majka obolela od karcinoma, mi smo bliži nego ikad, a ja sam se trudio da budem pažljiviji nego ikad prema njoj. Jedina i prava istina je da smo mi imali brak za poželeti!

Bili smo nerazdvojni i voleli smo se više od života! Išli smo zajedno na nastupe, komponovali pesme, putovali, provodili vreme sa ćerkicom. Nikada nije došlo do velike svađe, raskida, jer nismo mogli jedno bez drugog.

Tri svedoka
Imam tri svedoka: bračni par, devojku na biciklu i ženu koja čuva ovce. Bili su na nasipu u vreme ubistva, oni znaju istinu

Jelena je bila žena za primer, moj najveći prijatelj i najbolja majka mog deteta. A sada sam ostao sam, bez mog najvećeg oslonca u životu! Da mi nema moje Jane, ne znam kako bih ovo preživeo.

O tome ko je ubica
Sumnjam na sve i svakoga! Toliko se poglavlja i verzija otvara da ni sam ne znam u šta da verujem!

Najverovatnije mi je da ju je ubio neko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Fejsbuka, neki psihopata koji je bio opsednut njome.

Čuo sam da su u Zemunu pronađena kola sa tragovima njene krvi. Možda je stvarno ubijena u tim kolima, pa dovučena na nasip? Policija odlično radi svoj posao, a ja samo molim Boga da svirepi monstrum što pre bude iza rešetaka.

(Informer)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

yugosloven

09.04.2016 21:22

Ljubomora je opasna bolest ako covijek se ne moze nositi sa tom bolasti to je opasno nisam siguran mala sitnica moze dovesti do kobne odluke

ODGOVORITE
Name

Pasha

09.04.2016 21:25

Nesto je sumnjivo,previse se pravda

ODGOVORITE
Name

Daj

09.04.2016 22:40

Pustite jadnog covjeka na miru. Ne d'o Bog nikom!

ODGOVORITE
Name

xx

11.04.2016 19:30

E moj glupane previse se pravda zamisli se ti da si na njegovim mjestu

ODGOVORITE