Pomilovati Legiju ako kaže sve o ubistvu

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je da bi država mogla da pomiluje Zvezdana Jovanovića i Milorada Ulemeka Legiju, ako kažu sve što znaju o ubistvu Đinđića.

Srbija 09.04.2016 | 20:29
Pomilovati Legiju ako kaže sve o ubistvu

Komentarišući zahtjeve pojedinih političara za utvrđivanjem političke pozadine ubistva bivšeg premijera Zorana Đinđića, Šešelj je rekao da je SRS veoma zainteresovana da se do kraja istraže okolnosti tog ubistva.

"Svi DOS-ovski režimi su zataškavali Đinđićevo ubistvo. Lično je Čedomir Jovanović naredio da se sruši zgrada u Šilerovoj ulici koja je bila centar moći zemunskog klana i dosmanlijskog režima", rekao je Šešelj.

On je dodao da bi država mogla da amnestira ili pomiluje Zvezdana Jovanovića i Milorada Ulemeka Legiju, koji su osuđeni na dugogodišnje zatvorske kazne za ubistvo Đinđića, pod uslovom da pristanu da kažu sve što znaju o ubistvu Đinđća.

Šešelj je pozvao Vladu Srbije da hitno zatraži oslobađanje člana SRS-a Zvonka Mihajlovića, koga je kosovska policija uhapsila u Štrpcu, ili da primjeni mjere odmazde prema kosovskim političarima.

Šešelj je na konferenciji za novinare u sjedištu stranke, pozvao Vladu Srbije da održi hitnu sjednicu a premijera Aleksandra Vučića da se tim povodom obrati javnosti.

"Jutros poslije šest časova, više od 20 pripadnika policija albanskih separatističkih i terorističkih vlasti, upalo je bez upozorenja u Mihajlovićevu kuću. Izvšili su premetačinu, a njega su odveli u Uroševac gde ga policija saslušava", kazao je Šešelj.

(Agencije)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

beskonacnost

09.04.2016 18:32

Dokle seze ljudska glupost olicena u imenu Vojislav Seselj...

ODGOVORITE
Name

Hm

09.04.2016 18:37

Baš! I on neki pravnik. On je idiot, ali ne običan!

Name

lijan

09.04.2016 20:37

Pa vi ste idioti,politicari poput Cede Jovanovica su krivi za ubistvo Djindjica!!!

Name

Eh

10.04.2016 07:02

Kad doktor Voja dodje na vlast,misevi ce se zavlaciti u sopstvene ne samo u misije rupe.

ODGOVORITE
Name

mf

10.04.2016 10:24

NE ZABORAVITE da je DR.VOISLAV SESELJ OSLOBODEN i da jos uvjek zrtvuje svoj ZIVOT za PRAVDU i srpski narod i ako je skoro citav protiv njih.TO SESKO SAMO NAPRIJED