Danas toplo, u Višegradu 30 stepeni

Na zapadu Republike Srpske danas će biti pretežno sunčano vrijeme sa prolaznim naoblačenjem. Jutarnja temperatura od 10 do 13, najviša dnevna od 22 do 25 stepeni.

Bosna i Hercegovina 06.04.2016 | 07:31
Danas toplo, u Višegradu 30 stepeni

Na istoku sunčano uz malo oblačnosti. Minimalna temperatura od 9 do 13, maksimalna dnevna od 21 do 28 stepeni.

Na jugu Hercegovine sunčano vrijeme, u drugom djelu dana kratkotrajno naoblačenje. Jutarnja temperatura od 6 do 12, najviša dnevna od 19 do 27 stepeni.

U ostalim dijelovima BiH promjenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena. Duvaće slab vjetar južnih pravaca. Jutarnja temperatura u intervalu od 6 do 13, najviša dnevna od 19 do 28 stepeni. Meteorolozi za Višegrad najavljuju i do 30 stepeni.

Na jugu sutra sunčano, popodne i tokom večeri naoblačenje sa kišom. Kišovito će biti u petak i za vikend.

Od petka temperature u padu. Maksimalna dnevna u subotu do 14 stepeni. U ostalim krajevima naše zemlje sutra sunčano sa malo oblaka, dok će u petak biti promjenljivo oblačno vrijeme sa kišom. Prvog dana vikenda oblačno i kišovito vrijeme. Najviša dnevna temperatura oko 15 stepeni.

BIOPROGNOZA

Očekuje se nastavak relativno povolјne biometeorološke situacije za većinu hroničnih bolesnika, ali osobe sa srčanim obolјenjima mogu osjetiti izraženije tegobe. U skladu sa vremenskim prilikama potrebno je prilagoditi odijevanje i dnevne aktivnosti.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar