Filip Đuričić razočarao i u Anderlehtu!

Nema više izgovora! Krivac i reprezentacija Srbije?! Trener Besnik Hasi sumnja šta je Srbin radio dok je bio u nacionalnom timu. Klupska legenda Mark Degriz kaže da je Đuričić bezopasan i da se ne vidi na terenu.

Fudbal 08.04.2016 | 08:40
Filip Đuričić razočarao i u Anderlehtu!

Došao je kao najveće pojačanje u Anderleht i na početku je izgledalo da je slavni klub iz Brisela napravio pun pogodak sa Filipom Đuričićem. Posle prvih nekoliko utakmica se čak šuškalo i o otkupu ugovora od Benfike, iako je klauzula od 8.000.000 evra preveliki zalogaj za Belgijance.

Međutim, situacije se iz utakmice u utakmicu pogoršava po srpskog reprezentativca. Posle jučerašnjeg meča sa Genkom u kojem je zamenjen u 72. minutu, pojavile su se i javne sumnje u učinak Srbina.

„Natovareno mu je previše pritiska. Do sada nije uspeo da postigne ni gol, ni da zabeleži asistenciju. Fizički bi morao da bude OK jer je odigrao 12 mečeva. To ne može da mu bude izgovor. Trebalo bi u najmanju ruku da se potrudi da bude spreman za plej-of. Dali smo mu program, odnosno režim koji je trebalo da prati u reprezentaciji Srbije. Ali pitanje je da li je on taj program uopšte pratio u reprezentaciji. I da li mu je dozvoljeno. U dilemi sam kada ga vidim u akciji“, rekao je Anderlehtov trener Besnik Hasi posle utakmice sa Genkom.

Legendarni fudbaler Anderlehta i najpoznatiji komentator u medijima od bivših igrača, Mark Degriz je istakao Đuričića i Kontea kao najslabije tačke Anderlehta.

„Anderleht igra na čistu improvizaciju i intuiciju nadajući se da će potez individualca sve rešiti. Đuričić i Konte kao da nisu igrali. Đuričića jedva da sam primetio na utakmici. Ne predstavlja nikakvu opasnost pred golom protivnika. A imao je prilike u nekoliko navrata da šutira“, poručio je Degriz.

Komentari / 0

Ostavite komentar