Ma, kakva penzija, igraće Zlatan još pet godina!

Kinezi nude 70.000.000 evra, evropski velikani stali u red! Jedino Gvardiolin Siti nije opcija... "Zlatan je kao Bred Pit u ulozi Bendžamina Batona, momka koji svakim danom postaje sve mlađi. Njegova budućnost? To će biti poseban izbor", rekao je menadžer legendarnog golgetera Mino Rajola.

Fudbal 05.04.2016 | 14:40
Ma, kakva penzija, igraće Zlatan još pet godina!

"U ovakvom mentalnom i fizičkom stanju on može da igra još pet godina". Takvo je mišljenje Mina Rajole, poznatog italijanskog menadžera i agenta napadača Pari Sen Žermena, Zlatana Ibrahimovića, povodom spekulacija o eventualnom okončanju karijere legendarnog švedskog golgetera.

Iako ima 34 godine, Ibrahimoviću se to nijednog trenutka na primećuje na terenu. Nakon isteka ugovora sa Svecima, po svemu sudeći gledaćemo sjajnog napadača u nekon drugom velikom evropskom klubu.
"Zlatan je kao Bred Pit u ulozi Bendžamina Batona, momka koji svakim danom postaje sve mlađi. Njegova budućnost? To će biti poseban izbor", rekao je Rajola za Gazetu.

Mnogi velikani su odavno stali u red, a priča se i o tome da je iz Kine stigla neverovatna ponuda od 70.000.000 evra. Posebno interesantno Rajola je pričao o italijanskim velikanima.
"Svi klubovi u Italiji ga žele, uključujući i Napoli, ali su oni bolji u pravljenju filmova. Inter je takođe zainteresovan, ali Tohirovi planovi nisu baš jasni. Milan više misli na publicitet, oni bi morali da dovedu tri ili četiri pojačanja kako bi ponovo postali konkurentni. Bilo je ponuda sa svih kontinenata, ne mogu da vam dam tačan podatak, ali govorimo o velikim sumama kada je Kina u pitanju. Svi veliki klubovi u Engleskoj su takođe zainteresovani, izuzev Mančester Sitija, gde je Gvardiola".

Ostanak u Parizu deluje kao prilično nerealna opcija, ali Sveci ne odustaju od pregovora.
"U Pari Sen Žermenu čine sve da nas ubede da obnovimo ugovor. Moram da kažem da je to i dalje jedna od opcija", dodao je Rajola.

Ibrahimović je u PSŽ stigao u julu 2012. godine iz Milana za 21.000.000 evra, a pre toga igrao je u Barseloni, Interu, Juventusu, Ajaksu i Malmeu, gde je i započeo igračku karijeru.

Komentari / 0

Ostavite komentar