Šeron Stoun želi da dođe u Srbiju

Modna revija Meline Džinović 14. aprila u Beogradu. Svi se čude zašto kreacije ne prodajem u Americi.

Srbija 01.04.2016 | 09:40
Šeron Stoun želi da dođe u Srbiju

Posle uspešne revije na "Fešn viku" u Majamiju sredinom marta, Melina Džinović predstaviće novu kolekciju za proleće/leto 14. aprila u "Belekspo centru". Kako saznajemo, holivudska zvezda Šeron Stoun, koja nosi modele srpske kreatorke, izrazila je veliku želju da poseti Beograd. Ali, budući da bi njen dolazak mnogo koštao organizatore revije, verovatno ćemo slavnu glumicu u srpskoj prestonici videti drugom prilikom. Melina koja je oblačila i Dženifer Lopez i Sofiju Vergaru, ističe da je već ostvarila svoj najveći san.

"Da me je neko pre nekoliko meseci pitao koga bih želela da vidim u svojim modelima, rekla bih baš njih tri - Šeron, Džej Lo i Sofiju", rekla nam je Melina.

 Naravno da bih volela da moj brend "Hamel" uspe i na američkom tržištu, ali sam zadovoljna dosadašnjim rezultatima. Ne želim da mi porodica trpi zbog karijere. Mnogima je u Majamiju bilo potpuno neverovatno zašto i dalje baziram proizvodnju i prodaju u Srbiji.

Melina je sa porodicom provela mesec dana u Americi. Organizovala je reviju i odmarala se, dok je njen suprug Haris imao turneju.

Izvor: Novosti

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

xx

01.04.2016 10:43

Stace k.... U Srbiji da nam kvare djecu

ODGOVORITE
Name

karadoz

01.04.2016 12:38

Kupi avionsku kartyu sjedne u avion i dodje i sto bi to bila vijest?

ODGOVORITE