Kada Bijonse i Džej Lo zapjevaju na svadbi...

Ne ženi se svaki dan sin vlasnika naftne kompanije "Rusnjeft" Mihaila Gucerijeva! Ruski milijarder izdvojio je pravo malo bogatstvo za svog sina Saida Gucerijeva i njegovu izabranicu, devetnaestogodišnju Hadidžu.

Svijet 27.03.2016 | 20:51
Kada Bijonse i Džej Lo zapjevaju na svadbi...

A kada se ženi sin, onda je red da se o toj svadbi priča godinama. Otac je iskeširao desetine miliona evra kako bi naslednik uživao u nastupima najvećih svetskih zvezda - Dženifer Lopez, Stigna, Enrikea Iglesijasa, Bijonse, Eltona Džona. Subota je bila dan D...

I predsednik Republike Ingušetije Junus Bek Jevkurov napisao je na Instagramu da je prisustvovao svadbi Saida Gucerijeva koji se oženio Hadižom Ušahovom, takođe iz Ingušetije.

"Mladenci su iz veoma dobrih i poštovanih porodica. Svadba je bila veoma lepa, u vazduhu se osećala dobra energija, a voditelji su učinili sve kako bi se u potpunosti poštovali naša tradicija i naši običaji. Ja sam im od sveg srca poželeo lepu zajedničku budućnost, mnogo dece i da poštuju svoje roditelje", napisao je predsednik Ingušetije na Instagramu, a prenosi sputnik.

Nastup Eltona Džona na svadbi koštao sedam miliona evra, dok je Lopezova svoj nastup naplatila pet miliona.

Devetnaestogodišnja Hadiža je student moskovskog stomatološkog univerziteta "Evdokimov", a na svadbi je na sebi nosila specijalno izrađenu haljinu poznatog modnog kreatora Elija Saba. Zanimljivo je da je haljina bila teška 25 kilograma, a cela je bila optočena dijamantima.

Ruski milijarder zauzima 16. mesto na listi najbogatijih ljudi u Rusiji, a bogatstvo se procenjuje na 5,9 milijardi dolara.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Brakovi u porodici

27.03.2016 16:10

Slavi se produzetak klana, udruzivanje ekonomski i bioloski. Ta vjencanja su spektakularna. Gledala sam slike s nekakvom izmaglicom, mlada u haljini malo slabijoj od Dzidzine. Pitam mladu zasto lici na muza. Kaze njen tata i njegov tata su dva rodjena brata i oni se tako udaju. Mora biti stricev sin.Nema razvoda i investicija u vjencanje se vraca cijeli zivot.

ODGOVORITE
Name

Dobro ali

28.03.2016 00:04

Nista je to dok na svadbu ne dodje najveci Baja ikad pa kad on oplete Danijelu i skitnicu gosti u neka doba ne znaju jesu li posli il su dosli

ODGOVORITE