Meloun: Jokić može na Olimpijske igre!

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun rekao je da će podržati Nikolu Jokića u želji da brani boje Srbije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Košarka 12.03.2016 | 14:20
Meloun: Jokić može na Olimpijske igre!

Jokić je poslednjih meseci više puta istakao da bi voleo da igra prvo u kvalifikacijama za Rio, a potom i na samim Igrama, ali da sve zavisi od njegovog tima.

Sada izgleda da je poslednja prepreka za Jokića otklonjena, pošto je teško verovati da ga selektor Aleksandar Đorđević neće uvrstiti na spisak kandidata za tim, s obzirom na to kako igra od početka debitantske sezone u NBA ligi.

„Moja najveća briga je da se moji igrači ne povrede. Ali, pravim korak napred jer shvatam da Danilo (Galinari) ima šansu da odvede Italiju na Olimpijske igre, Žofri (Lovernj) Francusku, a Nikola Srbiju. To je iskustvo koje se dešava jednom u životu i zato u potpunosti podržavam momke“, naglasio je Meloun.

Sam Jokić je istakao da bi poziv u nacionalni tim zaokružio sjajnu sezonu za njega.

„Zaista bih bio počastvovan da igram za svoju zemlju“, rekao je Jokić, koji prošle godine nije bio na spisku za Evropsko prvenstvo jer su Nagetsi želeli da igra Letnju ligu.

Komentari / 0

Ostavite komentar