Novi ugovor – Grof u Zvezdi do 2018.!

Crvena zvezda ponudila je Miodragu Božoviću novi ugovor, po kom bi on predvodio crveno-bele i u naredne dve sezone.

Fudbal 08.03.2016 | 15:20
Novi ugovor – Grof u Zvezdi do 2018.!

Zvezdino rukovodstvo odavno vodi pregovore sa 'Grofom' oko produženja saradnje do 2018. godine, a, kako Sport saznaje, veći deo pregovora uspešno je odrađen.

Crnogorski stručnjak preuzeo je najtrofejniji srpski klub na startu sezone, a posle ispadanja iz Evrope i nešto lošijeg starta – uspeo je da konsoliduje ekipu i napravi jednu od najdominantnijih i najvećih serija pobeda u istoriji srpskog fudbala.

Posle uspešnih pregovora sa pregovora sa Svetozarom Mijailovićevem i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, očekuje se da zvanični potpis ugovora bude upriličen do Vaskrsa u aprilu.

Ekipa sa Marakane upisala je prošlog vikenda 22. uzastopni trijumf, nedostajaju joj još dva kako bi srušila apsolutni rekord generacije Slavoljuba Muslina iz 2011, a posle 25 odigranih kola Superlige ima čak 29 bodova više od drugoplasiranog čačanskog Borca.

Božović, nekadašnji defanzivac Zvezde, afirmisao se kao trener radeći gotovo deceniju u Rusiji – na klupama Amkara iz Perma, Moskve, Dinama iz Moskve, Rostova i Lokomotive, a vodio je još i Beograd, Borac, lionski Hajduk, podgoričku Budućnost i Grbalj.

Tokom zime spominjala se mogućnost da se 'Grof' vrati u Rusiju, gde je radio sa velikim uspehom, a nedavno se pojavila i informacija da je odbio veoma unosnu ponudu iz Kine.

Komentari / 0

Ostavite komentar