Automobilom kroz park i pješačku zonu!

Sudija Osnovnog suda u Kuršumliji izrekao je u ponedeljak kaznu 33-godišnjem vozaču koji je automobilom marke “tvigo” paraćinskih registarskih tablica prošao kroz park i pešačku zonu.

Srbija 07.03.2016 | 22:56
Automobilom kroz park i pješačku zonu!

Sudija Osnovnog suda u Kuršumliji izrekao je u ponedeljak kaznu 33-godišnjem vozaču koji je automobilom marke “tvigo” paraćinskih registarskih tablica prošao kroz park i pešačku zonu!

Naime, kako su u ponedeljak popodne saopštili iz policijske uprave u Prokulju, nesavesnom vozaču je uz zatvorsku kaznu od 45 dana izrečena i novčana kazna,zabrana upravljanja vozilom 12 meseci kao i 25 kaznenih poena.

Inače, kako se navodi u policijskom saopštenju, ovaj trideset trogodišnjak je u nedelju ujutru u ranim jutarnjim satima prvo vozilom prošao kroz park a potom nastavio vožnju u pešačkoj zoni.

Pored pomenutih kazni, protiv vozača je podneta krivična prijava za oštećenje imovine, kao i za nepristojni i bezobzirno ponašanje a zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, vozač je procesuiran u skraćenom postupku.

Izvor: Novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Svakakvih

07.03.2016 20:03

A šta ćemo sa ovima što te preticu na crveno, ti staneš, crveno je, a on te pretice, pjesaci se jedva sklanaju i auti iz drugog pravca. Taj proše nekaznjeno jer nema kamere i policajca na svakoj raskrsnici.

ODGOVORITE