Komentar: Jedinstveni?! Jeste, al’ zamalo!

Sudijska komisija FSS je donela odluku kojom je zaštitila Vladu Glođovića od suspenzije. Glavni arbitar, koji je vodio večiti derbi, i načinio niz propusta - nagrađen je za greške. Solomonsko rešenje pronađeno je u pomoćnom sudiji Nemanji Petroviću i “konstatovana je pogrešna procena iz 47. minuta, kada je signalizirao ofsajd poziciju igrača FK Partizan”.

Fudbal 05.03.2016 | 23:20
Komentar: Jedinstveni?! Jeste, al’ zamalo!

Odmah posle derbija, neko iz FS Srbije poslao je snimak meča u UEFA i zatražio stručno mišljenje. Stigao je odgovor - penal nad Mihajlovićem je postojao! Potvrđeno je i da je Mihajlovićev “gol iz ofsajda” ipak čist kao suza. Dopis iz UEFA, sa ovim konstatacijama, stigao je pre sastanka Sudijske komisije FSS!

Pa, koga onda vi folirate? Zar Sudijska komisija FSS zna bolje od UEFA? I još kažete da ste jednoglasno prihvatili izveštaj posmatrača, ali ga niste potpisali?! Vređate čitavom narodu inteligenciju.

Sada je jasno da se nisu slučajno u četvrtak oglasili Tole Karadžić i Slaviša Kokeza i poručili da sumnjaju u rad Sudijske komisije. Biće da je klupko počelo da se odmotava. Bolje neka se oglasi taj, ili ti, zbog koga zapisnik nije potpisan i kaže istinu. U suprotnom, trebalo bi sve da vas počiste sa dužnosti.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Za grobare

06.03.2016 05:24

Sta je misevi, sad sudija ne valja.

ODGOVORITE