Modni atelje "Stella" predstavio novu kolekciju

Povodom 15 godina rada, Modni atelje „Stella“ je u klubu „Frojd“ u Bijeljini premijerno prikazao dio nove ”haute couture” kolekcije koja će biti predstavljena na predstojećoj nedjelji mode u Sarajevu.

Moda i ljepota 02.03.2016 | 10:37
Modni atelje "Stella" predstavio novu kolekciju

U toku svog petnaestogodišnjeg rada, kroz Modni atelje “Stella”, prošli su kilometri najfinijih materijala, svile, čipke satena, kilogrami staklenih perli, cirkona i ukrasnih detalja, ali vrijedne ruke kreatora i krojača ovog modnog ateljea su ono najvrijednije što posjeduju, jer svakom novom kolekcijom uspiju da oduševe dame koje žele da za bitne momente izgledaju spektakularno. I nova kolekcija, koja je predstavljena prije nekoliko dana u Bijeljini donijela je dašak glamura u grad.

- "Radimo isključivo unikate. Dosta ručnog rada i ljubavi je upleteno u naše haljine i kako već kažu stari ljudi, ruka je svakim danom sve vještija i vještija, tako su i naše haljine, bar po komentarima dama, sve ljepše i ljepše. Trudimo se da to uvijek bude nešto drugačije, nešto posebno, naravno pratimo svjetske modne trendove, i što se tiče materijala i što se tiče ukrasa, tako da sa zadovoljstvom radimo ovo slikanje", rekla je za BN TV Milja Vulović Tadić, jedna od kreatora Modnog ateljea "Stella"

Elegantne unikatne haljine, rado su viđene u specijalnim prilikama, poput maturskih večeri i vjenčanja, i upravo sezona koja dolazi idealno je vrijeme za kreacije koje nastaju o ovom modnom ateljeu.

- "Kod nas već, čim se završi jedan period slavlja, odmah počinje interesovanje za drugi, tako da mi već imamo rezervisane haljine i vjenčanice za naredni period. Većinom djevojke dolaze sa fotografijama naših haljina iz nove kolekcije, da ih rezervišu i kupe, ali uvijek ima i onih koje su već nešto zamislile za sebe, a Modni atelje "Stela" radi po narudžbi, tako da zajedno sa nekim njihovim sugestijama i željama dođemo do nečega što će izgledati stvarno fenomenalno."- dodaje Milja. 

Kada je riječ o bojama i novim trendovima, ono što iz ovog modnog ateljea ističu je da se dame trebaju voditi time da uglavnom nose ono što odgovara njihovoj građi, njihovom tenu, boji kose i da je to ključ dobrog stila.

- " Nosite ono što vam lijepo stoji, nemamo ništa od toga, ako se sad npr.nosi zeleno, da svi obučemo zeleno, da se uniformišemo i mi se držimo toga. Naravno pratimo sve trendove, ali uvijek preporučujemo da nosite ono što vam lijepo stoji. Što se tiče svečane kolekcije koju predstavljamo tu je neprolazna čipka, šljokice, ručni rad, cirkoni.Što se tiče krojeva sve se nosi, i uske i široke haljine, one koje malo više "padaju", lepršave i sirena modeli, i mini i maksi...sve dolazi u obzir"- dodaju iz Modnog ateljea "Stella"

Kolekcija koja je prikazana biće predstavljena BiH javnosti u okviru Sarajevskog FW koji traje do 31.marta - 04.aprila, a modele Modnog ateljea “Stela” nosiće manekenke Modne kuće “ABC” models iz Sarajeva.

 BN TV

 

Komentari / 0

Ostavite komentar