Valensija sprema novi ugovor za Gerija Nevila?!

Posle tri pobede, situacija se promenila!

Fudbal 28.02.2016 | 14:00
Valensija sprema novi ugovor za Gerija Nevila?!

Iako je Geri Nevil bio predmet podsmeha do pre samo deset dana, Valensija bi uskoro mogla da ga nagradi novim ugovorom?!

Zvuči pomalo neverovatmno, ali izvori iz Španije i Engleske tvrde da Valensija sprema novi dvogodišnji ugovor za mladog engleskog stručnjaka. Podsetimo da je Nevil katastrofalno počeo mandat na klupi Valensije, da je doživeo blamažu protiv Barselone i da je većina navijača Valensije tražila njegovu smenu.

Međutim, posle pobeda nad Rapidom u Ligi Evrop, odnosno Espanjolom i Granadom u Primeri, Nevilov rejting je skočio. Direktor Valensije Hoze Marija Pitarh hoće mu ponudi novu dvogodišnju saradnju jer mu aktuelni ugovor ističe na kraju sezone.

Međutim, pitanje je da li će Nevil prihvatiti s obzirom da ga mnogi vide kao naslednika Roja Hodžsona na selektorskoj klupi Engleske. Prema nekim najavama, Hodžson bi posle EP u Francuskoj mogao da napusti klupu Engleske a najozbiljniji kandidat da ga nasledi je upravo Nevil. Zato Valensija želi da blindira Engleza i osigura njegov ostanak.

Iako veliki broj navijača i dalje jedva čeka da vidi Nevilu leđa...

Komentari / 0

Ostavite komentar