Murinjo: Šampion sam, a nemam posao!

Jedan od najboljih trenera sveta Žoze Murinjo rekao je da će do kraja sezone biti bez angažmana i da želi od leta da preuzme klub koji će imati visoke ambicije.

Fudbal 26.02.2016 | 14:00
Murinjo: Šampion sam, a nemam posao!

Portugalac je slobodan na tržištu od kada je u decembru prošle godine dobio otkaz u Čelsiju, a mediji ga u poslednje vreme povezuju sa prelaskom u Mančester Junajted.

"Karijera nekad zna da bude zabavna. I dalje sam šampion Engleske, ali nemam posao. Mnogo se spekuliše, jedan dan da idem u Kinu, drugi da se vraćam u Inter. Trenutno sam u Singapuru i siguran sam da će reći došao je da ovde preuzme nacionalni tim", stigao je da se našali Murinjo.

On je dodao da mu prija mini-pauza u karijeri kako bi se odmorio od fudbala.

"Realnost je da nemam posao, ali sam srećan. Ukoliko bih hteo da se vratim sutra i vodim neki tim, to bih učiniio. Mislim da je vreme da bude strpljiv i miran, kao i da dočekam pravi potez. Najbolje bi bilo da od naredne sezone počnem", poručio je Murinjo.

Murinjo je tokom karijere osvojao nacionalne titule sa Portom, Čelsijem u oba mandata, Interom, Real Madridom, kao i dve Lige šampiona (Porto i Inter).

Komentari / 0

Ostavite komentar