Novi haos u Partizanu! Umaru: Želim u Kinu i tačka!

Igrač Partizana kaže da ne može da odbije dobru ponudu iz inostranstva i da ne želi više da nastupa za crno-bele. "Prioritet mi je budućnost, želim da se obezbedim, a moj odlazak bi bio najbolje rešenje za sve", izjavio Kamerunac.

Fudbal 22.02.2016 | 14:00
Novi haos u Partizanu! Umaru: Želim u Kinu i tačka!

Abubakar Umaru ne želi više da igra za Partizan.

Ivanu Tomiću je uoči meča sa OFK Beogradom na prolećnoj premijeri rekao da ima problema sa kolenom i da nije spreman da nastupi zbog čitave euforije koja se stvorila oko njegovog transfera, a pravi razlog je želja da nastavi karijeru u Kini.

Za kamerunskog napadača u Humsku je stigla dobra ponuda i on ne želi da je odbije.

"Ponudom koja je stigla u klub mogao bih da rešim budućnost i nemam nikakav razlog da krijem, želim da idem u Kinu. Problem je što u Partizanu ne žele da čuju za ponudu, iako je ona finansijski odlična i za klub. Ja sam glavom već u Kini, želim da zaigram tamo i normalno je da u takvoj situaciji ne želim više da igram za Partizan", izjavio je beogradskim medijima Umaru.

On je naveo da razmišlja o budućnosti.

"Prioritet mi je rešavanje egzistencije. Imam 29 godina i ovo je moj poslednji voz. Želim da se obezbedim, posebno jer mi je devojka trudna i moram da mislim na budućnost svoje porodice. Mislim da bi i Partizan profitirao od mog odlaska i da bi moj odlazak bio najbolje rešenje za sve nas", dodao je Kamerunac.

Umaru se nada da bi danas mogao da razgovara sa ljudima u Partizanu i da pronađu zajedničko rešenje. On ne beži od činjenice da bi mogao i da bude kažnjen jer je odbio da nastupi na Vračaru.

"Nismo zakazali sastanak, ali očekujem da danas sve rešimo. O kazni ne mogu da razmišljam. Ljudi iz kluba moraju da mi pomognu, jer mi je ovo poslednja šansa u karijeri", istakao je fudbaler Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar