Zašto je otjeran Toti, šta će biti s njim?! Direktor zna...!

Čelnik Rome Mauro Baldisoni objasnio šta se dogodilo u sukobu Spaleti – kapiten, otkrio planove kluba za "princa Rima" i najavio njegov povratak u ekipu već na sledećem meču.

Fudbal 22.02.2016 | 17:20
Zašto je otjeran Toti, šta će biti s njim?! Direktor zna...!

Sukob trenera Lučana Spaletija i Rominog "boga" Frančeska Totija izazavo je veliku buru u klubu i celoj fudbalskoj Italiji.

"Šef stručnog štaba "vučice" zamolio je "princa Rima" da napusti svlačionicu nekoliko sati pre meča sa Palermom i on nije bio u protokolu za taj duel.

Šta se to događa u Romi?

Sudeći prema izjavi direktora kluba Maura Baldisonija Totija spremaju za novu, mnogo važniju poziciju u klubu.

Ili je to samo rešenje nakon što je "pukla tikva" u Romi?

Baldisoni je izjavio da će Frančesko Toti na kraju sezone završiti karijeru i postati direktor kluba. Na toj poziciji biće, najmanje, šest godina.

"Postoji šansa da nastavi da igra i posle juna, ali će to rešiti u razgovoru predsednik Palota i Frančesko. Predsednik je već rekao da će Toti imati svoje mesto u klubu", izjavio je za "Skaj Italija" direktor Rome.

On je rekao da jeste bilo burno u nedelju, ali da se stvari nisu promenile.

"Kod nas se ništa nije promenilo posle poslednjih dešavanja, Toti će se vratiti u tim za sledeći meč".

Čelnik "vučice" ističe da klub nije pokazao nepoštovanje prema Totiju oko produžetka saradnje, iako bi igrač voleo da nastavi da igra.

"Imamo veliko poštovanje prema kapitenu. Postavio je mnogo rekorda u Romi i smatramo da je najbolji fudbaler u istoriji italijanskog fudbala", dodao je Baldisoni.

Toti će u septembru proslaviti 40. rođendan, a celu karijeru proveo je u rimskom klubu za koji je odigrao 749 utakmica i postigao 300 golova, a uz to je osvojio titulu Serije A i po dva Kupa i Superkupa Italije.

Komentari / 0

Ostavite komentar